keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Festarifiilinkiä...

Nyt saan taas vihdoin aikaiseksi kirjotella tänne, on monta kertaa pitänyt mutta jotenkin se vaan on aina jäänyt.
Ajattelin, että kerron nyt kuulumisia parin viikon takaa tähän päivään, siinä kun on kaikenlaista tapahtunut.

Sauna Open Air
Saunassa tuli tosiaan oltua kolme päivää! Ja sää oli kuin saunassa olisi ihan kirjaimellisesti ollut, joka päivä about 30 astetta lämmintä ja aurinko paistoi, silti menin sitkeästi tummissa vaatteissa ja maihareissa, niistähän en luovu! Judas Priest oli ihan mahtava ja eturivin paikka oli kanssa ihan jees! Ajattelin kyllä ettei sitä millään Priestiä voi eturiviin päästä katsomaan, mutta kummasti siihen eteen ja melkein jopa lavan eteen pääsi. Olin ihan screemin oikeassa reunassa, joten suhteellisen lähellä lavaa kuitenkin ja hyvin näki! Mokoma ja Turisaskin tuli eturivistä nähtyä, joten ne kaikki tärkeimmät bändit tuli nähtyä.  Kuvia löytyy facebookista

Myötätuulirock

.


Hakunilaan tuli lähdettyä tiistaina, 14.6. ja siellä tulikin sitten vietettyä noin viikon verran ja ihan mahtavaa oli, ensi vuonna sitten taas uudestaan. Se  tulee olemaankin sitten kolmas vuosi, kun siellä olen  töissä. Olin siis talkoolaisena ja kaikenlaisia hommia sitä tulikin tehtyä. Rakensin festarialuetta ja lavaa, käytin lumppua (/maikin koiraa) lenkillä ja sen rapsuttaminenkin oli tärkeä homma :D Kiikutin tavaroita paikasta A paikkaan B. Perjantaina kävin Mariannen kanssa jakelemassa festarialueella festarilehtiä. Lauantain ja sunnuntain työskentelinkin bäckstagella artistien pukukoppeja laittaen. Ehti siinä bändejäkin käydä katsomassa, joitain kävin katsomassa vaan muutaman biisin ajan. Mokoma ja Ensiferum tuli katsottua kokonaan ja ne olikin ne mitä oikeastaan sinne tulin katsomaan. 
Tuli tavattua ihan mahtavia uusia ihmisiä, ja toivottavasti kaikkia näkee vielä joskus joissain merkeissä :) Viimevuotisia talkoolaisiakin oli siellä, joten tuttujakin oli muutama! 
Juuri tässä mietin, että jos ensi vuonna osaisin jo varautua täydellisisti tuohon koulumajoitukseenkin. Viimevuonna mulla oli mukana pussilakana ja tyyny, tänä vuonna oli vain kaksi makuualustaa. Ehkä sitten ensi vuonna sitten olisi kaikki mukana :) 
Afterpartyjä odotellessa. 



Huomenna olisi sitten lähtö Ruotsiin! Herätys neljän aikaan aamulla, ja bussi lähtee Tampereelta lentoasemalle viideltä aamulla. Mä melkein tykkään aamuherätyksistä.   Lentomatka kestää -5min :D Hihi, kun se lähtee 09.05 paikallista aikaa (Suomen aika) ja on perillä 09.00 paikallista aikaa (Ruotsin aika)

p.s vielä 42 päivää siihen että oon 18!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti