torstai 11. elokuuta 2011

"Parempia soittajia kuin Stand Up muusikot"

Eilen tuli käytyä Koskipuistossa katsastamassa Mokoma akustisesti. Oli mahtava keikka, ja mahtava seura! Mokoma soitti "kukkapuskassa" ja oli ilmaista ruokaa ja limsaa! :D
Heban kanssa olin, Mokoman jälkeen syötiin ja sitten lähdettiin leikkimään ja kuvaileen, tässä mun kämpän vieressä on sellane hieno lava. Suunniteltiin jo kaikenlasta, josta ei sen enempää. Käytiin leikkipuistossa ja liukumäessä, selvisi miten huijataan kuvissa, että ollaan oltu hurjassa vuoristoradassa.

 Mokoma kukkapuskassa. :D
 Nomnom limsaa, ja ilmaista ruokaa! En tiedä vieläkään mitä toi oli, lihaa ja paprikaa siinä oli ainakin. Luultiin eka että toi oli riisiä, mutta ei se sitten siltä näyttänyt. Ellei ollut sitten jotain erikoisriisiä.
 HEBA ♥
 Lavalta "bäkkärille" päin :D haha ja siellä on lintuja.!
 RAUHALLINEN sunnuntai - ajelu. Vai oliko sittenkään niin rauhallinen.
 Kävin eilen Sorsapuistossa kuvailemassa illemmalla, oli kivaa. Tosin kun kävin sitten matkalla kaupassa, niin kumman paljon kymmenessä minuutissa ehtii hämärtyä. 
TÄMÄN PÄIVÄN PIRISTYS! Sain oman netin toimimaan, joten pääsen katselemaan telkkaria, ensimmäinen ohjelma oli tietenkin Voittojahti. Ja kukas muukaan siellä oli kuin Niko Saarinen, yksi mahtavimmista ja ihanimmistä ihmisistä ikinä keitä tiedän. Symppis ja kertakaikkisen mahtava tyyppi :)♥

Kuka siis sanoikaan, että blogeissa pitäs kirjottaa vaan itsestään, no ei kukaan! ...ehkä :)
No, Niko ei ainakaan näin tee, Nipsu aloitti tässä hiljattai uuden blogin, jossa kertookin itsensä sijaan muista ihmisistä. Tottakai itse aloin heti blogia lukemaan, päivitystahti on mahtava, ja kyllä lukemisen arvoinen blogi on. Niinkuin jo tiesinkin, niin tekstikin on helposti luettavaa, kyllä Niko vaan osaa kirjottaa.

Tulipa tänään mainos myös tämän vuoden Big Brotherista, pian sekin taas alkaa! Taidan taas tänäkin vuonna kyseistä ohjelmaa seurata. Tosin viime vuosina en ole kovin aktiivisesti seurannut, ei siellä ole aina ollut kiinnostavia ihmisiä. On se mukava taas tänä vuonna nähdä mitä tapahtuu ja minkälaisia persoonia sinne tulee. 31.8. olisi sitten ensimmäinen lähetys televisiosta, mulla on muuten samana päivänä hammaslääkäri (anestesiahoito) iik!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti