sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kuorosota.


Tosiaan, niinkuin otsikostakin voi varmaan jo päätellä puhun tässä nyt ainakin jonkun verran tänään alkaneesta kuorosodasta. Jos joku ei satu kyseisestä ohjelmasta mittään tietämään niin suosittenlen lämpimästi vierailua tällä sivulla.

Itse kannustan Kuopion kuoroa voittohon, ihan siksi että siellä sattuu olemaan Lempibändini Reckless Loven solisti, Olli Herman kuoronjohtajana.
Tämänpäiväinen jakso oli hyvä, ystäväni Annin kanssa katselin sen täällä. Ainakaan nauramiseslta ja muuten vain sekoamiselta ei vältytty. Ainakin huvittava se oli.

Kuopion kuoro oli mahtava. Solistiksi valitulla oli ainakin kaikki hallussa. Mielestäni kokonaisuus oli toimiva, ehkä jotain olisi voinut olla toisin, mutta itse ainakn tykkäsin. Biisinä oli Just Like Paradise.

Vantaan kuoro noo, se oli ihan jees. En kyllä iainakaan kuoron koreografiasta pitänyt itse. Jotenkin outo tai jotain. Biisinä oli Waka Waka.

Lahden kuoro oli sellainen ettei se paljon minkäänlaisia mielenkiintoisuutta tai mittään herättänyt, joten en oikein mitään osaa tästä sanoa. Bisinä oli Tämän kylän poikii.

Oulun kuoro tämä oli ihan hyvä. Mielenkiintoisesti ainakin toteutettu. En osaa nyt oikein muuta sanoa. Biisinä oli Elämän nälkä!

Helsingin kuoro, tämä oli jotenkin sellainen esitys, mistä en pitänyt yhtään ei vain sytyttänyt. Biisinä oli Don't Take It Too Hard.

Pihtiputaan kuoro noo, olis s hyvin toteutettu. Joten oli se ihan ok. Vaikken itse pidä kuoronjohtajasta enkä varsinkaan biisistä yhtään. Biisinä oli Pläski.

Reckless Love @ Lahti
Lahden keikka oli mahtava. 
Jonottamaan menin Hannan kanssa siinä joskus yhden aikoihin, joku tunti kerettiin olemaan sisäpuolella ennen kuin meidät pistettiin pihalle. Siellä oli hieman kylmä. 
Laulettiin Hoosiannaa ja naurettiin aivan liikaa. Oli ehkä yksi parhaista keikkaseuroista ikinä.
XS oli ihan kuunneltava, en pidä tyttöbändeistä joten ei tämäkään kovin sytyttänyt.   Action Man Leacue oli ihan jees. Ainakin hyvä jammailubändi. Mariannenkanssa mukavasti siinä jammailtiinkin.
Duudsonit olivat kanssa ihan jees. Oli niitä mukava katsoa, tosin ehkä olisi saanut olla hieman lyhyempi "esitys" koska Reckless Lovea kuitenkin siellä odottelin.

Duudsoneitten jälkeen tuli sitten vihdoin se Reckless love. Keikka oli mahtava, Sexin aikana tuli itkettyäm tuli vain jotenkin haikea ja ihana fiilis. Badassin aikana lähtivät paidat oho, kuinkas nyt niin kävi. Eikä ihmekyllä edes nolottanut yhtään, vaikka etukäteen ajattelinkin että saattaisi nolottaa..
Nauratti taas ihan liikaa ja sen sitten huomasikin, vatsalikaksetaikas mukavan kipeät.
Bussia odoteltiin sitten Lahdessa 03.10 asti, odottelusta ei sen enempää sitten ;) Muah, jotkut tietää, jotkut ei..

Parikkala olisi sitten seuraava keikkapaikka, taas täläinen aika extempore päätös lähdöstä, mutta pakko nähdä vielä yksi keikka tänä vuonna.


Kiitos ja näkemiin!

3 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia, Reckless loven kuva on hyvä koska Reckless love on hyvä bändi. Kuorosota se on taas hyvä ohjelma koska siinä on nyt tänä vuonna Olli.<3<3<3 Oletko säkin Reckless love fani? <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: kiitos :) jepp, ja Kyllä minä olen Reckless Loven fani :):)

    VastaaPoista
  3. hei pliis rajota...... ja oot tosissas 93.........?

    VastaaPoista