perjantai 5. lokakuuta 2012

Kuulumisia ja isot onnittelut Nikolle!

Päivittelen tänne taas piiitkästä aikaa jotain, koska tylsyys enkä jaksa mennä nukkumaan, vaikka käskettiin. 
Alotin eilen (tänään kunnolla) koulun! Musta tulee sittenkin se hemmetin kokki, vaikka en uskois. Koulutuskeskus Salpauksessa tosiaan alotin, kivasti Hanna ja Tiinakin on siellä mun kanssa, voidaan kivasti kahvitella aina ku kerkeen. 
En ole vielä löytänyt asuntoo, mulle tarjottiin 50neliöistä halpaa kaksioo, mutta en ottanut sitä vastaan kaukaisen sijainnin ja pitkän kauppamatkan takia (koulumatka olis ollu about.10km ei ny ehkä ihan mutta kumminkin...) Noo, eilen kävin tosta keskustasta katsomassa yhtä asuntoo, 45neliöinen kaksio. Yks ihminen oli mun lisäksi katsomassa, saa nähä onnistaako tälläkertaa. Siihen on kumminkin tulossa 6/13 putkiremontti, mutta eipä tuo niinkää haittane, kunhan olis se asunto edes.
Meillä on Tiinan kans ollu jo pitemmän aikaa mitä mahtavin idea. Noi ylemmät kuvat liittyy siihen, sekä pierukirja ja Lahden tori. Ei tästä vielä sen enempää. ahha, mutta uskokaa pois tää on mahtavin ja FIKSUIN idea koskaan.


 Tyyövaatteet kouluun. 

 Nähtiin tänään tollanen margen ja homerin sekotus nainen. Blondi margetukka! (sori sinä nainen jos eksyt tänne ja luet tätä :P)


 Eräs yö en nukkunut ja sitten aamulla tuli jänniä lastenohjelmia.

Sit tähän loppuun vielä kiva juttu josta on pakko aina mainita täällä blogin puolella!

Nikolla on tänään synttärit!!!!!!!
 iiiiiisot onnittelut myös täällä blogin puolella Nikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti