perjantai 18. lokakuuta 2013

"Jos suulla ei ole tekemistä, ajattelusta tulee keskinkertaista."

Heipodei! Ei tässä nyt oo mitään kovinkaan erikoista tapahtunut. Muutama asia, mistä halusin puhua kivasti. Ja sitten heittelen tähän taas kivan kasan kuvasia.

Lihaton lokakuu
 Hiphei, oon siis lihattomalla lokakuulla, jos joku ei sattunut tietämään. Ihan siks aloin tähän, kun yleisesti ottaen en syö about yhtään kasviksia tms. ja halusin haastaa itseni. Tätä kuuta on kulunut noin kolme viikkoa. En ole sortunut syömään lihaa, todella monesti on tehnyt mieli, mutta olen pitänyt pääni. Ei ne kasvisruoat niin pahoja ole, mitä olen luullut :D
 Mäkkärin kasvisruoka on ihan hyvää. Oon syöny nyt ton Kasvis McFeastin, sekä Kasvis ElMacon ja molemmat on ollut ihan hyviä. Ainoana miinuksena, kasvispihvin koostumus. En tykkää.
Myös subi pelkkänä kasviksena (eli vain salaattitms. välissä) oli hyvää. Tajusin samalla että jalapeno on oikeesti ihan tosihyvää :D
Tässä yksi ruoista, mitä olen kotona syönyt. Eli ihan leipägrillissä hienosti litistettyä ja "grillattua" leipää ja juustoa sekä salaattia.  Tota salaattia pystyi kivasti tunkeen tonne leivän väliin, niin omnom. Oon muutenkin aina, kun en oo mitään isompaa jaksanut tehä niin leikelly vaan annoksen salaattia ja syöny sen. 
Juuressosekeitto on ihan parasta. Osaan myös syyä ihan parsa/kukkakaalia sekä porkkanaa ymym. niin wokkivihanneksina. 
Tänään tein riisiä, kermakastiketta ja uunijuureksia. Oli muuten ihan superhyvää.


Tuben puolelle on tullut taas muutama uusi video, käykää kurkkimassa. Tässä linkki, jos joku ei muista!
Millan kanssa tehtiin smoothiehaaste. tässä kuva niistä ah-niin-ihannista aineksista.


Aloitin tuossa tälläviikolla starttipajalla. Siellä on ihan suhteellisen mukavaa, vaikka montaa päivää en vielä siellä kerennyt olemaankaan. Tänäänkin nukuin taidokkaasti pommiin. 
Oon kuulemma vaikee ihminen :D Mua yritettiin saaha maalaamaan tai piirtämään jotain, muttakun en tykkää piirtäämaalata jos on ihmisiä ympärillä ja jos mulla ei oo inspiraatiota, niin ei siitä tuu mitään, kun oon niin itsekriittinen. Sain kahessa tunnissa piirrettyä neliön. Maanantaina kuulemma jatketaan tätä mun "kiusaamista" , pelottavaa..

 Kenkäni meni ihanasti pohjasta rikki. Vesi tuli kivasti sisään ja kasteli sukkani ja samalla jalkani...

...onneksi keksin erittäin hyvän ja toimivan keinon, ja korjasin maiharini jesarilla! Nyt ei tule vesi sisään.

Olin tänään Sannin ja Hannan kanssa keskustassa. Käytiin Keskustorin mäkkärissä kahvilla. Ja saatiin siinä keskustorilla kadulla kävellessä kivasti ilmasta leipää :3 Mentiin myös Roosteriin, koska pakkohan se oli kotonakin käydä pyörähtämässä. 
Näin edustavia me osaamme olla:

Niin ja Sannin kanssa teinipeileltiinkin,koska Roosterin vessa on mitä mahtavin teinipeileilypaikka. 

Ja koska mulla ei ikinä oo mitään tähdellistä asiaa ja random kuvat on mitä parhaimpia, niin tässä tulee muutama kuva epämääräisessä järjestyksessä.
 Jäälatte on vaan rakkaus.
 Kirppu oli ihana ja kävi takkini taskusta varastamassa rahapussin ja levitti sen näin kauniisti lattialle. 
 Pidin salkkarimaratonin, jotta pääsin taas ajantasalle. Koska oon huono ja olin unohtanut piitkäks ajaks koko salkkarit.
Ja tässä vielä ihana purputin nukkumassa, ja minun upea käsi.

Nyt mie jatkan joululaulujen kuuntelemista, kynttilänvalossa ja glögiä juoden. On tää ihkuu.

2 kommenttia:

  1. Onneks en oo ainoo ketä käyttää tota AK-hupparii =D

    Terkkui Pepiltä Kripulle <3

    VastaaPoista
  2. Mä en sit mitää kasvisjuttuja syö et lihaa kiitos. Ja muutenki oli kyl aika tylsä postaus.. Mut joo

    VastaaPoista