perjantai 6. joulukuuta 2013

Pienen pieni veturi...

Anteeksi, en ole kirjoittanut tänne kuukauteen.  Syynä pääasiassa se, että en omista konetta.  Koneeni seikkailee kivasti huollossa, joten joudun datailemaan puhelimella.  Eli jos tässä on kirkoitusvirheitä, niin anteeksi.

Kerrottakoon lyhyesti kuukauden tapahtumista....
En itseasiassa edes kunnolla muista, mitä kaikkea tässä kuukauden aekana on tapahtunut.  Niin paljon, mutya eui oikeestaan mitään.
Reckless love tuli nähtyä, sekä Santa Cruz.  Recklessejä lähdin Kouvolaan asti kahtomaan.  Oli mukava reissu.  Kiitos Purun ruokkijalle, oot vaan paras :) pus! 
Santa Cruz oli 4.12 Yo-talolla, oli oikein mukavaa, erittäin hyvä seura ja jatkot (Roosterissa)  oli ihan käsittämättömän kivat ja myös hämmentävät.  Meinas tulla Sannin kans paniikkikin,  multa loppu akku.  Yritettiin koittaa Sannin puhelimes sitä mun sim-korttia,  sit se jäi jumiin sinne korttipaikkaan.  Ei saatu sitä pois,  joten ajettiin Kalevaan, jossa sit venklattiin (minä sain sen pois)  se nuppineulalla pois.  Mattopuukolla,  ruuvareilla ja jopa imurilla yritettiin.  Mutta ilta oli mahtavin vastoinkäymisestä huolimatta.

Mun ihmissuhteet on nyt hyvät,  oon onnellinen, vaikka erään kanssa enemmän aikaa haluaisinkin viettää.  Mutta ehkä se tästä,  oon onnellinen että oon saanu sovittua asiat, sillä huh,  en kestäis ilman sitä :)

Ane on taas täällä käymässä.  Ulkona on lunta.  Eilen käytiin joulutorilla. 

Tänään on itsenäisyyspäivä.  Vastaanotto on täällä Tampereella, joten voi olla että täällä on ihan helvetisti porukkaa. 

Teen muuten mun vlogikanavalle joulukalenteria, eli joka päivä löytyy sieltä uusi video :)  Menkää katsomaan.  GerkkoK


Nää kuvat on lopussa,  koska en niitä tällä puhelimella saa siirrettyä keskelle tekstiä ilman järjetöntä säätämistä. Kerron kuvista jotain kuitenkin ehkä.. Joten älkäähän lopettako lukemista tähän. 

Joulutori. Ane osaa kuvata. 
Glögiä ja maailman parhaita munkkeja.  Ja kahvi
Hällä ja shotteja.  Vietin tiistaina elämäni ensimmäisen krapulan.  Oli muuten ihan järkyttävää.  Ei taideta shotteihin enään koskea.  

Tässä minä ja Kouvolan keikkalook.
Puru ja viinipullo. 
Raskasta Joulua levy ilmeistyi.  Oli se pakko itselleenkin hankkia. 
Sain joltaa random naiselta ruusun. 
Nämä oli minun krapulani pelastus.  Mentiin muuten vielä illalla hällään.  Jostain kumman syystä en juonut kyllä kuin kahvia. 

1 kommentti:

  1. Sut on haastettu mun blogissa! ;)

    http://attractioniseverythingthereis.blogspot.fi/

    Hyvää joulua & uutta vuotta! c:

    VastaaPoista