lauantai 23. elokuuta 2014

"Mutta elämähän käy aivan mahdottomaksi jollemme tiedä onko sunnuntai vai keskiviikko. Ei siten voi elää."

Huomenna se taas alkaa, ai mikä? Big Brother, tietysti.
Skippaa, jos et halua lukea aiheesta BB. Alempaa löytyy muutamisen rivi omista kuulumisistani myös :)
 Olen itse odottanut tämän vuoden BB:tä taas enemmän kuin aikaisemmin (jos nyt viime julkkiskautta ei lasketa). Olen seurannut BB:tä vuodesta 2007 asti. Muutama vuosi on nimittäin ollut semmosta, ettei sitä ole jaksanut katsella montaakaan jaksoa. Ei siksi, etteivätkö ihmiset olisi olleet kiinnostavia, vaan koska tuntui että kokoajan on bileitä ja viikkotehtävistä puuttui se jokin.
Edelleen oma lempikauteni oli 2007, milloin Sauli ja Niko siellä olivat. Olen aikaisemminkin sanonut, että moni voisi luulla,että lempikauteni oli vuonna 2008, koska Niko Saarinen. Näin ei kuitenkaan ole, vaikka Nikosta on tässä vuosien saatossa tullut hyvinkin tärkeä osa elämääni.
En ole koskaan myöskään hankkinut 24/7:aa. Meillä oli kyllä se parina vuotena kotona, mutta pääsin sitä vain satunnaisesti katsomaan. On minulla siis ollut 24/7 tunnin kerrallaan ja jopa päivän, mutta ei koskaan koko kautta. Hyvin tulen silti pärjäämään ja hänkin tämän BB:n kanssa. Jos tulee yhtä laimea kausi kuin edelliset, en edes kauaa jaksa aktiivisesti seurata tätä. Toivoisin kuitenkin, että kaudesta tulisi muutakin kuin laimeita viikkotehtäviä ja huonoja/liian helppoja palkintoja/rangaistuksia.
  Huomenna alkaa sitten uusi kausi, odotan mielenkiinnolla mitä tämä kausi tulee pitämään sisällään ja toivon että siitä tulisi monipuolinen ja ei liian helppo. Myös sitä odotan innolla, minkälaisia ihmisiä sieltä tänävuonna löytyy. Aion siis takuuvarmasti olla huomenna illalla tv:n ääressä katsomassa ensimmäistä lähetystä. Toivoisin myös hartaasti kaupan, sekä viikkobudjetin paluuta. Ne tuovat omaa haastetta asukkaille.

Olettekos BB-fanit tutustuneet vielä näihin uusiin nettisivuihin. Tällä selaamisella, mitä olen nyt tänään katsellut vaikuttaa siistiltä ja oikein toimivalta. tuo fanipesä, mistä löytyy nämä viralliset raportoijat vaikuttaa myös hyvältä. Ainoana miinuksena siihen se, että twiitit ja tekstit ovat yhdessä pötkössä. Niitä on sillai hassu lukea, mutta ehkä siihenkin tottuu.
Voitin viimevuonna pääsyn suoraan Kick Off-lähetykseen ja se oli aivan mahtava kokemus. Toivon, että onnetar suosii minua myös tänävuonna ja saisin taas kokea yhden sunnuntai-illan studiolla.
Takuuvarmasti myös twiittailen aiheesta, twitterini löytyy TÄSTÄ. Teen muutaman päivän ohjelmaa katsottuani vähän syvemmän analyysin tästä vuodesta sekä tämänkauden kilpailijoista.


Jotta tästä ei tulisi pelkästään BB-painotteinen postaus, kerrottakoon hieman kuulumisia tähänväliin myös. Aloitin siis elokuun 11.päivä koulun Tredussa, Hervannassa. Opiskelen enemmän ja vähemmän ahkerasti nyt siis puualaa. Ehkä musta vielä joskus puuseppä tulee, ehkä. Ainakin siitä plussaa, että luokalleni on onnistunut tuleen tosi mukavia ihmisiä.

Tubeconiin en itse päässyt mukaan valitettavasti, olin ystäväni häissä silloin. Oli sielläkin oikein mukavaa :)
Seuraavana sitten missä minut voi nähdä, niin Tube Family Night 2. sekä Tampereen suurmiitti 4.10.
Meinaan tulla varmaan kipeäksikin tässä, mutta kyllä minä tämän vielä selätän. Ei ole vasta kun vähän kurkkukipua ja limaa ja satunnaista nuhaa! En alistu kipeydelle nyt. Maanantaina pitäs mennä Palen kanssa Roosteriin, joten toivotaan todellakin että Pale tervehtyy ja minä en tästä tämän "kipeemmäksi" tule.

Kiitos, ja nähdään taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti