sunnuntai 31. joulukuuta 2017

"taitaa olla kärpäsen kakka"

Se olisi taas se aika, kun vuosi vaihtuu. Tähän vuoteen on mahtunut todella paljon niin hyviä kuin huonojakin hetkiä. Iloa, surua ja kaikkea siltä väliltä.
Ajattelin taas vähän laittaa katseen kuluneeseen vuoteen ja kerrata, mitä kaikkea onkaan tapahtunut. Kerron aluksi yleisiä asiota kuluneesta vuodesta ja sitten perehdyn hieman tarkemmin, myös kuvien muodossa, jokaiseen kuukauteen kerrallaan.


Niinkuin jo sanoin, tähän vuoteen on mahtunut todella paljon kaikenlaista. 
Olen tutustunut uusiin ihmisiin, käynyt ensimmäisellä ulkomaanmatkalla, saanut uusia eläimiä ja tunkenut itseenikin jotain uutta, olen myös menettänyt tärkeän ihmisen elämästäni. 
Paras ystäväni tosiaan menehtyi keväällä, se oli minulle suhteellisen rankkaa, niinkuin läheisten ihmisten menetykset yleensä ovat. Kesällä tutustuin kunnolla erääseen ihmiseen, josta on tullut tärkeä osa elämääni ja toivon, että hän myös pysyy erittäin tärkeänä. On nimittäin mitä parhainta seuraa. 
Lapsosein on kasvanut taas vuoden aikana aivan hurjasti. Olen kerennyt myös muuttaa, paikkaan johon olin vannonut, etten koskaan muuta, mutta kuinkas kävikään. Olen nähnyt kavereita enemmän ja vähemmän ja sukuloinut itseasiassa aika paljon.

Nyt mennään niihin kuukausikohtaisiin, niin tulee tähänkin ehkä jotain mielenkiintoa. 


Tammikuu'


Tammikuussa ei tainnut mitään erityisen ihmeellistä tapahtua. Leo halusi ostaa ruusuja ja pojasta kuoriutuikin oikea kukkien ystävä. 
Hankin elämäni ensimmäisen tatuoinnin, josta täältäkin löytyypi erillinen postaus.

Helmikuu


Leo täytti kaksi vuotta, iso jäbä! Buzzasin vähän orgaanusta teetä ja ilmeisesti Millan kanssa tuli käytyä jossain kaupoilla. :D

Maaliskuu

Käytiin laivalla, Leokin oli mukana ja illalla maistelin pahaa laivaviiniä.
Palen kanssa käytiin Leon leikkimaassa hieman leikkimässä. 
Innalla tuli Turussa myös pyörähdettyä. Sekä sitten ihan täällä Tampereella Tiisun keikalla. 

Huhtikuu

Huhtikuussa käväisinkin sitten Virpin kera Lapsimessuilla. Ja moikkaamassa kaveria, sekä hänen lastaan Kotkassa, siellä muuten pitäisi käydä uudemman kerran. Vierailin myös kissakahvilassa.

Toukokuu

Toukokuu oli luutavasti vuoden tapahtumarikkain. Oli rippijuhlia ja äitienpäivää. Kävästiin hoplopissa.
Toukokuu oli myös yksi raskaimmista, koska tässä kuussa paras ystäväni menehtyi. Häneltä jäi muutama eläin, jotka sitten muuttivat meille, eli perheemme kasvoi parilla pupulla ja gerbiilillä. 
Käväisin myös Vehoniemessä ja Ruotsissa. Sai vähän ajatuksia muualle silloin kun teki muutakin, kun vain istui kotona.

Kesäkuu

Kesäkuussa vietettiin sitten tämän ystäväni hautajaisia. 
Join vähän alkoholia ja tanssin hulahulaa juhannuksena, tosin juhannuksena olin selvinpäin. Kävin mökillä, jossa oli erityisen mukavaa. Sain myös ensimmäistä kertaa elämäni aikana leijan oikeasti lentämään.

Heinäkuu


Heinäkuussa sitten taas käytiin kävelemässä Helvetissä. Semmoisia retkiä olisi kiva tehdä enemmänkin jos olisi seuraa, joka tuonne metsään mukaan lähtisi :D
Kävin taas Tiisun keikalla ja tuli myös nähtyä Ari Koivunen. Kastoin myös talviturkkini, sorsan kannustaessa. Leon kanssa vierailtiin poliisimuseossa.

Elokuu

Elokuussa täytin 24 vuotta. Kai muistin oikein? :D 
Talkoilin myös Tubeconissa, jossa tein neljään päivään muuten ihan jäätävän paljon työtunteja.
Talkoilin myös Saarihelvetissä ja kävin kyllä sitten ihan vierailemassakin siellä. Oli mukavaa ja hyvä seura. 
Elokuussa ei tainnut oikein muuta erikoista tapahtua.

Syyskuu

Syyskuussa tuli taas käytyä Tiisun keikalla. Sekä näin Mokomankin, eturivissä moshaten, tottakai. Talkoilin Hervantarockkia ennen hieman julisteita jakamalla, joten sinne pääsin maksutta. Kävin myös talkoilemassa Tubecon merellä - risteilyllä. 

Lokakuu


Lokakuussa muutin Hervantaan, paikkaan Tampereella jonne en ikinä uskonut muuttavani, mutta kappas vain. Täällä on kyllä söpöjä oravia. Kävin PikkuG:n keikalla, oli huikeeta. Talkoilin muuten taas, tälläkertaa Lost In Musicissa Klubilla ja Pakkahuoneella. 
Lokakuussa tuli myös käytyä Brysselissä, elämäni ensimmäisellä ulkomaanmatkalla. Kävin tutustumassa EU:n komissioon ja Euroopan Parlamenttiin. Oli huikea porukka ja mukava matka. 

Marraskuu

Marraskuussa alkaa aina mun joulunodotus. 
Kävin katsomassa myös Mauno Pepposen TTT-teatterilla ja pääsin fanien kanssa yhteiseen tapaamiseen, toi on vaan jotain parasta. Virpin kanssa tuli myös katsottua Agents-musikaali. 
Suomen Tubettajat RY järjesti myös lauvh partyn/pikkujoulut, jossa kävin. Siellä oli kivaa ja kijvoja ihmisiä. Silloin julkistettiin tubeconiin liittyen asia, mitä oon odottanut monta vuotta. Eli vuoden 2018 Tubecon tullaan järjestämään Helsingin Messukeskuksessa.

Joulukuu

Joulukuu oli hyvin jouluinen ja meni todella nopeaan. Oltiin Hankasalmella mökillä viettämässä joulu ja olisi siellä viihtynyt pidempäänkin. 
Päätin myös ottaa toisen tatuoinnin, vaikka näin sinetöidäkseni tämän vuoden tähän :D

Hyvää ja Mahtavaa Uutta Vuotta sinne joka tätä lukee, toivotan kaikkea erikoisen jännittävää sinulle!!

PUS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti