tiistai 13. heinäkuuta 2010

Feel my Heat!

En ole tänne kirjoitellutkaan hetkeen, toisaalta en ole jaksanut ja ei ole ollut oikein mitään kirjoitettavaa.

Aivan älyttömän kuumia päiviä ovat nämä muutama tässä olleet, ei ole jaksanut tehdä mitään. 32astetta oli eilen VARJOSSA ja tänään kutakuinkin samoilla lämpötiloilla mentiin. (Tai siis eilen, kellohan on jo yli puolenyön)


Olenkin vain kuluttanut aikaa lukemalla ja tietokoneella istumisella. Sain juuri luettua Tuija Lehtisen kirjan MIKAELAN ENKELIT. Hyvä kirjahan se oli!

Asukuva on muistaakseni toissapäivältä, mutta eipäkai se haittane mitään. Eiliseltä ei asukuvaa olekkaan, kun en ehtinyt ottaa sitä ennen kuin vaattet karvastuivat, ja jouduin ne vaihtamaan, jolloin tyydyin vain yöasuun.

Leikkelin myös Minin karvan kesäkuntoon. Mutta jätin sille tuollaisen leijonanharjan :)


Tässä vielä todistusaineistoa siitä, että paitani todellakin oli karvainen.



Niin joo, tulihan sitä kovasti kuvailtuakin mummin ja vaarin koiraa, Saraa tuossa eilispäivänä.
Nappasin sitten tälläisen, omasta mielestä ainakin hienon otoksen.
Hieman tärähtänythän kuva on, mutta silti se on jotenkin kiva.

Asuntovaunuunkin voi muuten tulla yllätysvieraita, niin kävi minullekkin tässä yhtenä iltana. Katselin putousjaksoja netistä ja makoilin tuolla sohvalla muutama tyyny pään alla. Nousin sitten ylös hakemaan kokista ja kun tulin takaisin huomasinkin että tyynyllä oli perhosentoukka. Hieman kyllä sitä säikähdin. Ulos en sitä pimeänpelkoisena uskaltanut viedä (oli jo sen verran pimeä ulkona) joten laitoin sen laatikkoon ja muutaman sireenin lehden sinne joukkoon ja kiltistihän se toukka siellä aamuun asti pysyi, kunnes pääsi ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti