keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Viina, Terva ja Hauta.

Joo, älkää vain kysykö mistä tuo otsikkokin tuli, se van pölähti mieleen :)

Tänään tosiaan matkustin Pertin (kissasiis) ja mummin kanssa Ahvenanmaalle. Omin heti asuntovaunun itselleni, ja majailenkin sitten täällä loppuajan. Langattomat netit ovat ihania <3

 Tälläisessä asuntovaunussa majailen.
Muutama kuva sisältä. Niin ja tuossa jälkimmäisessä kuvassa oleva verho, etualalla vasemmalla, sen saa tuohon pöydän ja tuolien eteen (noh, näkyyhän tuolla katossa nuo kiskot miten se menee).
Tässä tuo jälkimmäinen sisäkuva tällähetkellä, kun olen jo majoittautunut tänne.
Kaikki tarpeellinen löytyy kuten:
-tietokone
-limsaa
-sipsiä/ karkkia
-Vaatteet ymym.
-ja muuta pikkutilpehööriä.

En tiennyt millaisen (asu)kuvan olisin ottanut, joten päätin leikkiä kamerallani, kokeilin kasvotunnistin- itselaukaisinta, ja eihän se sitten meinannut löytää kasvojani millään, kun kamera oli hieman vinossa, joten jouduin heilumaan hetken aikaa, jotta kuvan ottaminen onnistui!

Tänään tuli kuvailtuakin aika urakalla. Tuossa kuvassa on kaksi perhosentuokkaa ja (alkeellinen? vielä) kotelo. Niitä oli noissa kukkasissa todella paljon. Kuvailin tänään myös seepia ja mustavalkotoiminnoilla, joistain kuvista tuli todella onnistuneita, ja joistain, noh, ei- niin- onnistuneita :)

Ainoa huono puoli asuntovaunussa on se, että tuossa on vessa, mutta se ei ole käytössä joten täytynee harrastaa puskassa kykkimistä (pikkuhädällä) tai sitten mennä mökkiin tai hyyskään asioille. Mutta kun tuolla ulkona on suhteellisen pimeää ja itse pelkään pimeää, joten taitaa pinnistelyksi mennä (tai sitten käytän kissan pissilootaa ;D)

2 kommenttia:

  1. O3O vika kuva <3 aina ne vikat kuvat..

    like the asuntovaunu. ja KIITOS muistutit, mullon SIPSIÄ alhaalla <3

    VastaaPoista
  2. milla:ah, niissä vikoissa kuvissa on vaan sitä jotain xP
    xP

    VastaaPoista