torstai 2. kesäkuuta 2011

Young and Crazy..

Ei ole tullut taas päiviteltyä pitkään aikaan tätä blogia, oon monta kertaa jopa meinannut päivittää, mutta sitten se vaan on aina jäänyt.

Tulin eilen Ahvenanmaalle muutamaks päiväksi. Tänään oli ainakin tosi hyvä ilma, ei ollut edes liian kuuma. Kesälomakin alko tiistaina ja sain kesätöitä mediapexistä, ensi viikolla olis tarkoitus tehdä muutama päivä töitä ja sitten aloittaa heinäkuussa. Puhelinmyyntiä, ei se nyt niin kamalaa ole mitä väitetään, ainakaan vielä ;) Saa nähdä sitten miten käy.

Laittelen nyt tähän vaan muutaman kuvan.. kun ei ole nyt mitään sen suurempia päivittelyjä.

 Innostuin eräänä iltana hieman kuvaileen itseäni. Onnistuin jopa parissa kuvassa miljoonasta ;)
 Pääsin taas tänä vuonna Rock'n roll cirkuksen street teamiin, Riihimäki rockin julisteita on nyt jaettu 30 sekä Kangasalle että Tampereelle. 170 Wanaja festivaalin julistetta olis vielä jakamatta. Plus sitten että oon Lion Timeri, eli jaan myäs flyereitä ja mainostan facebookissa ;) Rock'n roll Cirkuksen nettisivut ;)
 Olin viimeviikonlopun Annilla. Oli ihan kiva viikonloppu, tosin Annin ja niitten koira piti lopettaa. R.I.P Taavi Löysin Tampereella kävellessä tollasen tosi ihanan rannan. En tosin tarkalleen tiedä mitä aluetta toi edes on. Siinä meni kaks siltaa, toisessa oli junarata ja toisessa autotie.Piti vielä lisätä, että kävin katsomassa maanantaina Kauhea Kankkunen kaksi. Oli muuten hyvä leffa, sai nauraa. Vosin vaikka heti mennä katsomaan uudestaan. 

1 kommentti: