keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kis, kis, kissoja!

Tässä on tullut jo jonkin aikaa oltua Ahvenanmaalla, ja mukavaa on ollut. Sitä en mene kieltämään. Olen asustellut asuntovaunussa, jossa muuten asustelin viimekesänäkin. Ainoana erona oikeastaan se, että nyt seuranani on kaksi kissaa, kun viimekerralla oli vain Pertti.

Sain muuten vihdoin ja viimein vaatekassinikin. Eihän sen tulemisessa lentokentältä kestänytkään kuin 5päivää. Se ei siis tullut samalla lennolla Ruotsiin kuin itse tulin, ne lupasivat soittaa sieltä, kun laukku tulee Arlandaan. Olimme silloin jo tottakai Ahvenamaalla, kun ne sieltä soittivat. (ja siinäkin meni kolme päivää!!) Onneksi mummi oli paikalla, niin sain annettua sille puhelimen. Ne jopa lupasivat lähettää sen Ahvenanmaalle asti ja toivat sitten ihan perille asti. :) Ei voi tuosta palvelusta niinkään sitten moittia, hyvin lopulta asian kuitenkin hoitivat.

En ole täällä mitään ihmeellstä tehnyt, perjantaina käytiin juhannussalolla, otin Gangstan mukaan, koska Pertti ei tykkää matkustaa autolla ja Pertti olikin viimevuonna mukana. Gangta oli tosi nätisti ja uskalsi jopa kävellä. Sai se sellaisesta pienenstä Tiibetinspanielistakin ihailijan, se tuijotti pitkän aikaa Ganstaa.

Tietokoneella on tullut istuttua enemmän ja vähemmän ja limsaa on suurkulutettu. Olen minä ollut ulkonakin! Tänäänkin oltiin kissojen ja koiran kanssa pihalla varmaan kolme tuntia. Kuuntelin nimittän Jone ja Kesäpoikia, siellä oli Olli Herman, kukas muukaan ;) No okei, voi sitä Hyrdeekin kuunnella sitten kun se siellä joskus on.


 Pertti sai iltatekemistä, kun laitoin savukalaa laatikkoon ja suljin laatikon. Kesti siinä lähemmäs 10min ennen kuinPertti sai tuon auki!
 Asuntovaunu!  Ulkoa - Ovelta - Iso puoli - Tv - Pikkupuoli - Mun oma nurkkaus pikkupuolella.

Vahnkokuva Sarasta :)

1 kommentti: