tiistai 5. heinäkuuta 2011

Mielikuvitukseton otsikko.

Tuli vaihdettua tänne ulkoasua, mitä mieltä olette?

"Viekää minut mielisairaalaan.
Pukekaa minut pakkopaitaan.
Vääntäkää minulle rautalangasta, koska muuten en mitään tajua.
Minä olen mielen vikainen ja aina vainoharhainen.
Tahdon olla parempi ihminen.
Yhteiskuntakelpoinen."

Tämä kappale on soinut jo monta päivää mulla päässä, jotenkin vaan koko biisi iskee. Muutenkin olen alkanut kuunnella Raaka-Ainetta enemmän. Nyt vasta tajusin miten hyvä bändi se onkaan.
Huomenna mun pieni vaavi täyttää kaks! Pertillä on siis huomenna synttärit! Ajattelin tehdä sille kakun, kakkuna toimi courmet- kissanruoka, siinä kun ei muutamassa ole vvehnää. Ihan laktoosintonta kermavaahtoa tulee myös. Ilman sokeria tottakai! Ja jotain vielä keksin siihen, huomenna tulee varmaankin enemmän kuvia.
Meillä siirryttiin kissanruoissa täysin vehnättömiin ruokiin. Gangstalla ilmeni mahan löysyytenä vehnäallergia ja ruoan vaihtaminen auttoi, joten vehnättömässä ruoassa pysytään vastaisuudessakin!
Ostettiin sitten Royal Canin Hair ja Skin kuivamuonaa ja hyvin on kelvannut. Märkäruoista syötetään Lazin hyytelöruokia, melkein kaikissa muissa meinaa viljaa olla noista markettiruoista.Samalla kun käytiin eläinkaupassa niin käytiin vähä muuallakin, mummi osti mulle maastokuvioisen miesten hupparin♥ Hieman iso se on, mutta ei se mitään. 2 kommenttia:

  1. huppari on parhaimmillaa sillo ku se on inan liia iso :)

    VastaaPoista
  2. mirsa: Jep, niin on. Ei ne oo kivoja jos ne on liian tiukkoja, tai liian telttoja ;)

    VastaaPoista