perjantai 15. heinäkuuta 2011

Harry Potter and the deadhly hallows.

Haikea fiilis, nyt se on loppu. Mutta mun fanitus on yhä ja jatkuu :) Potterit elää ikuisesti kaukesta huolimatta.
Vuotisnäytöksessä kävin katselemassa tuon viimeisen leffan ja nyt hieman harmittaa, kun en aikaisemmin ole vuotisnäytöksissä käynyt. Mutta parempi nyt kun ei milloinkaan. Ihan mahtava porukka, ja leffan katsominen oli aivan erilainen kokemus, kuin jos olisi perus leffassa käynyt katsomassa. 

Ennen leffaa siellä oli jousisoittajat  Strong Bows. Soittivat potter elokuvamusiikkia. Ihan mahtavia. Ei toki tullut tässäkohtaa H/D fiboja. Aah <3

Käytiin katsomassa Potter ulkoilmavalokuvanäyttely! Oli muuten upeita kuvia. Ja allaoleva Dracon kuva on ehdottomasti lempikuvani, ai kuinka niin Draco on lempihahmoni ;)
...Vai päättyykö sittenkään. Nyt kunhn viimeisen elokuvan toinen osa tulee DVD:lle pitää pitää potter-maraton!

2 kommenttia:

  1. AHHHHHH MALFOYFELTOONFOREVEEEEER sain fanituskohtauksen tän postauksen takia ja HOODEE ON ELÄMÄN TARKOITUS ja kukaan ei uskalla enää lukea tätä blogia jos jatkan tätä kommenttia(:

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja postauksia! Ulkoasu on oikein hurmaava ja miellyttävä (ensimmäinen kaikista demi keskustelun vuoksi arvostelemistani joka on itseasiassa ollut minun makuuni ;)) kuvat on vähän pieniä mutta ihan hyviä. Banneri on epämääräinen, vähän aloittelijan tekemän näköinen. Tekstien värejä voisi neutralisoida, ei sillä ettäkö minä häiriintyisin mutta minulle itselleni on tullut paljon moitteita siitä että käytin alkuun liian räikeitä ja kirkkaita värejä tummalla pohjalla. Mutta oikein loisto blogin olet aloittanut, liityn lukijaksi (mikä on harvinaista ;)) P.s. H/D 4ever xD

    VastaaPoista