sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Lääkkeiden tarkoitus on luoda sietokyky yksilön kivulle

Heipodei, nyt on juhannus vietetty ja muutenkin oon ollu reissussa melkei kaks viikkoa. Nyt sain olla pari päivää kotona ja huomenna taas sitten reissaaminen jatkuu, tälläkertaa suuntaan Ruotsiin.

Juhannus tuli tosiaan vietettyä Himosfestareilla, Jämsässä telttaillen. Oli kivaa ja oli mukavia ihmisiä ympärillä, bändit oli hyviä ja sääkin suosi. Lähtöpäivänä tulikin sitten hieman vettä, mutta ei se mitään haitannut. Teltassa oli hieman ahdasta, mutta hyvin pärjättiin, enskerralla sitten hankin isomman teltan :)
Festareiden jälkeen alkuperänen tarkotukseni oli mennä kotiin, mutta suuntasinkin hupsistakeikkaa Lahteen, jossa olinkin sitten perjantaihin asti.
Luulin että minulla olisi ollut paljonkin kerrottavaa, mutta nyt en jostain kummansyystä keksi mitään kirjoitettavaa, joten teksti jää tälläkertaa vähäiseksi ja kuvat puhukoon puolestaan!

Ennen juhannusta kävin noutamassa tavaroita Ahvenanmaalta ja kissat matkas samalla sinne. Siellä ne nyt viettelee kesää. Vaikka ne tässä kuvassa ovatkin vapaana, niin ei niitä siellä näin pidetä. Niillä on oma ulkoaitaus ja yöt ne ovat sisällä. Ne sai vähän  ulkoilla vapaasti, kun vahdin niitä ja kiltisti pysyivät lähettyvillä. 
Taustalla Sara + keppi.
 Teltta ekana päivänä ja kamat hienosti sikinsokin :D

 STAM1NAAAAAAAAAAAAAA
 Mokomaaaa.
 Vähän kotiteollisuutta.
 ...Apulantaa. (eturivi)
 Sunnuntai aamuinen taivas!
 Reckless päivä :D
 juuur se.
 Vähän Popedaa!!
 Naapuri!
 Eput! Hienosti olin muuten eppujen keikan lopussa päätynyt jostain rivistä 20 riviin 3.
 Kotona. Siivousjuotavaa. Oli pakko kuvata xP
Leikkelin muuten viimeyönä latvoista kaikki huonot pois. (joku 2cm lähti) nää tuntuu tosi lyhyiltä, vaikka ei toi ees ollu paljoo. Tungin myös ihkusti hieman mustaa tonne sekaan jotenkin epämääräsesti. Kunhan Ruotsista taas kotiudun niin suuntaan Cybershopista ostamaan uuden punasen ja tungen sen tähän päälle :)

3 kommenttia:

 1. Mitä kaikkia plekuja siulla on kaulassa? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä löytyy Steel Pantherin Lexxin pleku (toinen pinkeistä), Ari Koivusen ex- kitaristin Lucan pleku (se toinen pinkki) jaa sitten tuo punertava on Amoralin kitaristin pleku jaaa tuuo valkoinen on Reckless Loven basistin pleku. :)

   Poista
 2. Tosi erilainen blogi (: kiva et on tämmösiiki !

  http://laughing-myassoff.blogspot.fi/

  VastaaPoista