torstai 17. tammikuuta 2013

Luokseni jos tulisit # Ja joskus silmiin katsoisit # Voisin vierellesi jäädä lepäämään

Aika menee hitaasti ja kuolen tylsyyteen varmaan kohta, joten aattelin tänne blogin puolelle jotain rustailla kun tää konekkin tykkää pysyä päällä. Oon siis Janin kämpillä  (ylläri,ylläri) ja oottelen et se joskus ilmaantuu baarista kotii. 
En oo jaksanut tänne kirjotella mitään taas hetkeen. Mutta syy siihen on se, että ei mun elämässä tapahu oikeesti mitään sellasta mistä mä kertoisin täällä blogin puolella. Mun päivät koostuu pääosin siitä et herään, käyn kotona ja sit datailen täälä Janilla, teen ruokaa, datailen vähä lisää, luen, dataan, ehkä katotaa jotain leffaa tms. (SALKKARIT) ja sit illalla mennää nukkuu. LOL, mullon tylsä elämä.
Tänään sentään, ku Jani lähti aikasin tonne hihhuloimaan kavereittensa kans ni mie olin hetken täällä kämpillä. Sit siinä seittemän maissa hyppelin Saijan luokke kahville (Demi on kiva paikka ;). Kahvittelu oli pitkä ja oli kiva jutella monta tuntia niistä näistä jonkun kanssa. Keksittiin hienoja suunnitelmia. Sit ku on lämmin ja lumet o sulanu nii mennään tonne johonki ojaan istuun ja tehään jotain hiekkakakkusia tms. Otetaan lapiot ja ämpärit mukaan. (ja täähän toteutetaan). Syksyn suunnitelmiin kuuluu Chernobyl, hiihi :DD
Mitäs muuta tässä nyt kirjoittelisi. Oon hurahtanut netflixiin, siellä on kaikkee kivaa. Vaikka ne tekstitykset kuseekin aina välillä aika urakalla, mut pikkuvikoja. 
Demittäjien kesken olis maaliskuussa tarkotus lähtee viikonlopuks mökkeileen tonne Tammelaan. Saa nähä mitä siitäkin tulee, vai tuleeko yhtikäs mitään. 
Sain uuen puhelimen. Samsung Galaxy S2, koska mun ykkönen sano sopimuksensa  täysin irti. Senjälkeen kun siitä tuli vaaleenpunanen ni se lopetti lataamisen, eli  siellä lataujuttukohassamikälie oli menny joku huonosti tai jotain vastaavaa. Osaanselittää.com Jani ei muuten tykänny ku laitoi taas sen kuvasen tohon taustakuvaks, sen mielestä se ei sovi siihe. Vaikka mä en siihen mitään muuta vois ajatellakkaa, Janihan o mitä täydellisin taustakuva, sano se mitä sano ;)  Tänpäivänen kahvittelu tuli astetta kalliimmaks. Koska busseja ei menny ja en jaksanut kävellä tuolla pakkasessa niin otin taksin.
 Kahvijuomaa ja koneeni, johon Jani tahto et asennetaan windows 7 takas, jos toi nyt tottelis ja jos vaikka pidettäs toi windows tossa kauan :D

 Mun sylivauuva, jonkamielestä mun käsi oli hyvä teline päälle.

 Gangsta ja bassokombo.

Selvisin alle kympillä ku ostin nää kaks kirjaa. Oon taas innostunut tosta lukemisesta, pitäs varmaan hankkia kirjastokortti.

Tähän loppuun vielä ihkusti tän päivän/illan/yön saldo, älkää kysykö.
-Hulluja kissoja
-Tekemisen keksimistä
-Ruoanlaittoa
-Windowsin asennusta
-Kahvittelua
-Naurua ja syvällisiä keskusteluja
-mahtavia ideoita
- ...ja suunnitelmia
-taksiajoa
-ikävää
-nostalgiaa
-mustasukkaisuutta (plöh)
-hämmennystä
-syvällistä keskustelua, tai sitten ei
-asioiden miettimistä
-väsymystä
-ja kaikkea tätä nyt vain odotusta 


2 kommenttia:

  1. Olen haastanut sinut :)

    http://kingdomofspeedprincess.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    VastaaPoista
  2. http://rrocknrollchild.blogspot.fi/2013/01/vahan-haastetta-taas.html < haastan sut!

    VastaaPoista