torstai 7. helmikuuta 2013

Instagram kuvia!

Koska mun elämässä ei tapahu oikeesti mitään. Okei, kävin mä viime sunnuntaina Roosterissa Klasujameilla piiiiiiiiiiitkästä aikaa. Onneks menin jameille, koska kuulin juttua, jonka sitten varmistin Roosterin henkilökunnalta itseltään. 
Hei! 
Maaliskuusta lähtien jamit jäävät ainakin tauolle. Livemusaa on silti luvassa joka sunnuntai.

Terveisin, Pia

Että tällästä, Roosterin jamit on vaa ollu aina parhautta, en ymmärrä miks ne pitää pistää taolle. YHY
Huomenna meen käymää Omppuhotellilla ja katotaa saisinko sieltä töitä, en ny siitä puhu vielä sen enempää, koska mikään ei oo varmaa. En tiiä mitä tähän vielä turisisin. Ajattelin vaa laittaa tähän muutaman kuvan, mikkä oon tuolla instagramin puolella julkassu (tosin niissä on saattanu olla niitä instagramin omia muokkauksia, näissä ei, lol)


 Lauloin. Singstaria, tykkään rallatella sitä, mut yleensä laulan yksin. Koska en uskalla jos Jani on paikalla ja eipä mulla oo ketää lauluseuraa koskaa, sillon uskaltaisin rallatella seurassaki.
 OMNOM
 Leffffffaaaaa
 Oon tätäennen syöny kerran Ben & Jerryssiä ja nyt sit otin uudestaa. ON toi vaa hyvää, mut ei sitä jaksa syyä paljoo kerralla


Hei, jos jollain on jotain postausideoita ni otan ihmeessä niitä vastaan ja toteutan!!!

4 kommenttia:

  1. jee toi eka selca kuva on kiva ja sun hiukst on kivat siinä :):) oonpas kohtelias tänään hehe ja miks toi kuulosti sarkastiselta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitooos :DDD Pitääks tää ny si ottaa ei sarkastisesti :P

      Poista