sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Ja muistakaa, se joka syyttävällä sormella osoittelee, voi vahingossa tökätä Jeesusta silmään!

Nyt mulla ei oikeesti oo mitäään asiaa, mutta tein tylsyyksissäni todella hienon videopostauksen teille.
Kello on 04.44 ja mie oon hereillä. Oon kyl yleensäkki hereillä tähänaikaan jos Jani baareilee, mut nyt oon kyl hereillä ihan vaan siks et mua ei vaan yksinkertasesti väsytä. Kerranki ku ajattelin et meen nukkumaan hienosti, nii ei. Väsymys katos jonnekkin kauas pois, hyh.

Kävin kotona pyykkäämässä ja vähän järkkäilemässä kämppää. En tiiä ny et tuleeks mun sossut tänne pitään palaveria (sanoin kyl et mulle se on helpompi et tulevat tänne, ku et mun pitäs mennä Valkeekoskelle). Mut katotaa ny, toisaalta jos menisin käymää koskissa ni saattaisin päästä vierailee samalla Annin ja Tapsan kämpillä.
Mun hiukset on muute ihan kakassa kunnossa. Vois taas alkaa syömää biotiinia säännöllisesti, jos nää taas  kunnostuis siitä. Ei tainnu se viimesin vaalennus tehä kovin hyvää näille. Mut en haluu leikatakkaan näitä yhytään.
Ööö, emmie keksi mitään kerrottavaa. Ajattelin sen videon lisäks taas vaan heitellä randomisti tähän kuvia. Lol, tuntuu niin tyhmältä postailla kun ei oo mitään aihetta, mut en taas tykkää olla postailemattakaan kauheesti. En kyllä tiiä kiinnostaako tällänen turhanpäivänen jorina ketää, mut olkoon.
Hyvä feilata eka videon lataaminen sillä, et lataa jonkun oman lauluvideonsa youtubeen. Onneks katoin et tuliks sinne oikee video. En ehkä kuitenkaan haluu näitä mun hienoja rallatuksia julkisiks :D Saatte vaan kuunnella minun ihanaa ääntäni. Sori.

Kyl laiska keksii keinot, jos ei jaksa kantaa kassia. Avainketju toimii hyvin vetonaruna. Sain aika pitkiä katseita ohiajavilta autoilijoilta, mut mitäpä tuosta. HAH

 Hissiteinipeilikuva, olin lähösää kotoa kipittelemään ja nii :D
 Gangsta, sängyn valtijatar!
 Perttipurtti ja niitten marsunhäkinpäällysviltti.
 Trollol, kuvasin kun "soitin" bassoo.


 Nää on ollu mulla varmaan kohta 2 vuotta (ei ny ihan ) Näitten piti joskus mennä RL:n jätkille joululahjaks, mut sit niitten antaminen failas ja ne on jääny tonne mun kaapin perukoille. Siellä ne on edelleen, enkä oikee tiiä mitä tekisin niille.

Kissit oli vähän päättäneet tuhota ruokia. (Niillä oli kipossakin viä edellistä, mut ei kelevannu) 
Hieno kuvatus ennen tunneliin matkaamista.

ps. Pasila on paras!!! :P

5 kommenttia:

 1. Juot sä teetä nykyää? :D tosi kiva video :)

  http://sydamenionpunakeltainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :DD Tosin ny viikon aikana oon taas addiktoitunu kahaviin :D Piti näköjään pitää vaan tollanen pieni kahvibreikki ;) Tee on hyvvee

   Poista
 2. Jestas, nainen sä oot upee :0 oli vaan pakko ilmottaa ku täällä bongoilin x)

  VastaaPoista
 3. Haluan haastaa sinut!
  Kirjoita kysymykset jotka ovat postaukseni lopussa omaan postaukseesi ja haasta senjälkeen viisi muuta mutta älä häntä keneltä haasteen sait. :D
  http://light--but--heavy.blogspot.fi/2012/10/minut-haastettiin.html

  VastaaPoista