maanantai 24. kesäkuuta 2013

Affena ja juhannus.

Oltiin siis Anen kanssa juhannus Ahvenanmaalla. Oli kivaa. Oli hauskaa. Mitähän nyt vielä kertoisin. Ane yritti kovasti bongailla komeita miehia, Minttu 6v oppi matkan aikana bongaan Anelle miehiä :D
Automatkustaminen oli ahdasta, tai ainakin tulomatka. Menomatka ei itelle ollu ahas, kun sai vallata etupenkin ja nukkua Veittijärvi - Turku matkan. Turusta Tampereelle olikin sitten mielenkiintosta, istua keskellä takana, suurimmaks osaks kaks koiraa sylissä ja järkyttävä kasa tavaraa jalkojen alla, siinä ei paljon asentoa kesken matkan vaihettu. Mutta selvittiin.
Laivat on tyhmiä, tai ainakin noi nykyset Turku-Ahvenanmaa-Tukholma reitillä matkustavat Siljat. Galaxy ja Baltic Princess. Molemmat on niiiiiin tyhmiä laivoja, joita ei oo suunniteltu yhtään reittimatkalle. Mutta minkäs teet, kun paras laiva ikinä, Silja Europa vaihto Viron linjalle. YHY.
No mutta, Affenalla nukuttiin asuntovaunussa, koirat sai juosta vapaana pihassa.
Ja mun kissoista on tullu jotain ihme jättiläisiä, oikeesti Perttikin on melkee mun polven korkune. Taino varmaa Pertin seistessä sen pään korkeus onkin mun polven kohalla, huhhuh.
Heittelen tähän toooosi randomissa järjestyksessä miljoonakaksataa kuvaa. Yritän selittää osasta jotain randomia. Nää kuvat on sit tooosi hienoja ja sillee.
 Muumidrinksuja laivalla. Oli muuten ihan ällömakeita. Noi vasemmanreunimmaiset oli parhaita (maistoin kaikkia), kun niis oli maitoa mukana.

 Juhannusperinne. Pitihän sitä nyt salon pystytys käydä katsomassa. 
 Pertti. Se on oikeesti JÄTTI. En tiä miten hyvin sen tästä kuvasta näkee, mut näkisittepä sen livenä.
 Dublinin tuliainen Innalta. Kiitus.
 Paluumatka. Ahdastako. Kirpulla oli hieno nukkuma-asento. Demi vieressä. ABC:ltä vähän kahvia ja sillee. :)) Mun hiukset on ihkusti kii ja sillee.

 Kirpun laivakuva. 

 Kirppu metsän valtiatar...vaimitenseoli.
 Täs me nörtit. Facessa miitu kyl sano et näytän tässä ihan mummolta, et en si tiiä :D

 1. Juhannusruokaa. omnomnoo. 

 Käveltiin Getalla koko lenkki, en ollutkaan ennen kävelly sitä reittiä ympäri. Kun aina vaan ollaan käännytty takas ja menty samaa reittiä. Nyt mentiin koko kierros, eikä ees eksytty. Meinasin kaatua veteen, kalliot on vaikeita välillä kiivetä ylös, joskus näytti hyvin epätoivoselta tää matka. Mut selvittiin. Ja Kirppukin jakso koko matkan, jota oli noin 5km.
 LÄTTYÄ. Ei, ette olis tienny ilman et kerron.
 Bomarsund. En oo tuolakaa toki iiiiiiiikinä ollu.
 Olin korkeella...
 ...ja Ane oli matalalla.

 Ernuilin.
 Loik.

 Pakollinen tykkikuva ja Ane.
 Pakollinen tykkikuva sekä minä ja Kirppu.

 Noi mun hiukset. Tulee mieleen eräs nimeltämainitsematon basisti.
Ja ERITTÄIN edustava kuva ja sillee.

Kai tekin vietitte kivan juhannuksen? Minä ainakin. :)

10 kommenttia:

 1. kerranki oot saanu kunnon patukan jalkojen väliin!

  VastaaPoista
 2. Ooksä mist päi lahtea ?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asutsä lahes o:

   Poista
  2. Khyllä. Asun ainakin toistaiseksi Lahdessa. Ja tällähetkellä asun about. Lahen keskustassa :)

   Poista
 3. Oon lukenu sun blogiis tosi kauan ja pakko sanoo et sul on ihana persoonallisuus ! :) ja mun mielest on älyttömän hienoo et joku uskaltaa erottua joukosta eikä olla samannäköne ku kaikki tytöt nykyää! Ihana sinä <3
  T. Saija

  VastaaPoista
 4. Olet kaunis ja suloinen :) Jatka samaa rataa! <3

  VastaaPoista
 5. En oo lukenu sun blogia aikasemmin, mutta Reckless Love <3 Pojat on myös lähellä mun sydäntä nii eksyin tänne ja tajusin, että olin samaan aikaan tuolla Bomarsund:issa! :D

  VastaaPoista