keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kukkaisrockin tunnelmia ja miljoonakaksisataa kuvaa.

Heipsansaa. 
Olin tässä viimeviikon perjantaina, eli 26.7  Kukkaisrockissa, jonotin yöstä taino alkuillasta. Tarkoitus oli joskus aaaikaa sit et meen yöllä jonottaan, sit sen piti jäädä koska ei ollu suunnitelmia. MUTTA hupsistakeikkaa, siellä minä olin, keskellä Keskustoria koko yön. Ravasin Keskustori - Hatanpää - Keskustori väliä, koska akku loppui koko ajan ja piti hakea tavaraa jos toistakin, onneksi matkoihin meni aina kerralla se ~20min.
Hanna ja  Petra oli alussa siellä kanssani, Kirppu oli illalla mukana tunnin verran, sitten meni kotiin. Tessa, Julppa ja Miro tuli joskus kahen kolmen aikaan yöllä sinne. Kävin pistään puhelimen lataukseen, otin kirpun myös mukaan :D 
Yö meni yllättävän nopeesti hyvässä seurassa. Oli kivaa, jänniä juttuja juteltiin, oli mukana myös syvällisiä keskusteluja.  Kirpun kanssa käytiin haistelemassa kukkasia, ne oli tahmeita! (oltiin muuten ilosia, kun Keskustorille tuotiin kukkasia, jokainen rekallinen kukkia sai aplodit)
Ei mulla siitä yöstä sen enempää kai, joskus vähän ennen viittä linnottauduttiin eturiviin, hahah. Koska Tampereen paikallisbussin yömaksu loppui 4.40, lähdin niihin aikoihin hakemaan puhelimen Hatanpäältä. Siinä sitten takaisin tullessa datailin ja istuskelin kirpun kanssa, kun suurin osa alko nukkumaan. Joskus kaheksan aikaan käväsin taas Hatanpäällä, viemässä Kirpun ja lataamassa puhelinta, tarkoitus oli tulla kymmeneltä takaisin, mutta nukahdin vahingossa ja Keskustoriuduin taas kaheltatoista. Sillon paikalla oli lisää kivoja kavereita. Jouduin kyllä 5min paikkallaollessani käymään VIELÄ KERRAN Hatanpäällä, koska maastohousut eivät soveltuneet oikein tähän paahtavaan auringonpaisteeseen.
Vaatteet vaihdettuani selviytyminen paahtavassa kuumudessa saattoi alkaa. Onneksi aika meno nopeesti, kun oli kivoja ihmisiä ympärillä. 

Rockwalli oli hyvä, yllätyin näin jälkeenpäin jäsenten nuoresta iästä.
Kahta seuraavaa bändiä en oikeastaan edes kuunnellut, ei iskenyt minuun. Pari kuvaa räpsäisin kuitenkin. Patonkibändikin oli ihan ok.Santa Cruz oli taas kerran mahtava, kyllä nämä jätkät vetää aina mitä hilpeimmän ja onnistuneimman keikan. Ei oo mitään moitittavaa. 
Reckless Love oli tunnin myöhässä, kukkaisrock osaa. Setti jäi vähän lyhyemmäksi, mutta ei se mitään. Mahtava setti oli silti, ei siinä mitään. Rakkausbändi on aina rakkausbändi, siitä ei pääse mihinkään. Mahtavaa, haluan jo uudelle keikalle. 
En kerennyt jäämään tapahtuman jälkeen mihinkään yhteiskuviin tms. vaan kiirehdin suoraan pyörälle ja sieltä Hatanpäälle. Inna heitti minut rautatieasemalle, sillä lähdin käymään Lahdessa.

Yhteenvetona Kukkaisrock oli mahtava, päivä oli kuuma, bändit hyviä, kunto meinas loppua, vettä juotiin litrakaupakka, tekniset vaikeudet e pahemmin haitannut, onneksi. Mutta onhan se vähän jänskää kun kesken patonkien keikan alkaa vahvari savuamaan.
Kiitos Kukkaisrock, Kiitos kaikki ihmiset!

2 kommenttia:

  1. jos leikkaisit lyhyemmät hiukset näyttäisit vähemmän pojalle, sori..

    VastaaPoista
  2. mä just tajusin että mä olin siellä kukkaisrockis sun takana, kuvasin sillä järkkärillä, punatukkainen, mä ja mun kaveri lähettiin sieltä ennemmin :D

    VastaaPoista