torstai 18. heinäkuuta 2013

Makkara soittaa bassoa.

Mitä kuuluu? Ei oikeestaan mitään erikoista. Oon ollut tylsästi vaan täällä ja datannut ja katsonut miljoonakaksataa elokuvaa ja sarjoja. Modern family on paras. juon tässä samalla aamukahvia, kyllä neljältä päivällä! Okei, heräsin mä jo yheltä! HURJAA. 
Eilen olin katsomassa stand uppia YO-talolla, oli muuten hyvä. Tänään olis tarkotus mennä pyynikin kesäteatteeriin katsomaan Kuuma Kesä -85, enää 22esitystä jäljellä. Vähiin käy. Tänään eturivistä ;)
Illalla suuntaankin taas Jack The Roosteriin, kuuntelemaan hyvää musiikkia ja näkemään kivoja sekopäisiä ihmisiä ;) Santa Cruz tänään Roosterissa siis. Mahtava bändi ja ihan ylimukavia ne kaikki hemmot. 


Mitä mie vielä kertoisin? Jotenkin tosi vaikee keksiä mitään kuulumisia, kun ei oikeesti oo tehnyt yhtään mitään erikoista. Huomenna pitäs mennä Wanajafestareille töihin. Joten sieltä passipisteeltä minut voi bongailla. 
Ei kai tässä taas muuta, muutama kuva tähän loppuun taas. Oon huomannut et aina lätisen pitkät pätkät ja sitten tungen kuvia perään ja ehkä kirjotan niitten kanssa jotain lätinöitä myös. Mutta tää toimii näin ja tämä on mun tapa niin mitä sitä muuttamaan :P

 Tässä juon tätä miun aamukahvia ihkusti.
 Okei, tää kuva on jostain syystä tosi pieni. Mutta Rokki, siis tuo isompi koira oli täällä hoidossa. On muuten rauhallinen ja mukava koira. Tykkään.
 Kirppu on oppinut kiipeilemään. Todella hämmentävää, se vaan kiipee tostavaan isolle kivelle ja on sit siellä päällä makoilemassa sillai JIPII. 
 Mun pieni suuri Pertti täytti 7.7. 4vuotta! Ihan uskomatonta, että Perttikin on jo neljä. Justhan se oli tuommonen pikkunen kissa. Ja just se vasta täytti vuoden. Apua, aika menee nopeesti.
 Eräs yö pyörälenkillä.
 Lisää Kirpun kiipeilyä.
 Tämä on pallo. Tämä on Kirpun omia karvoja. Kirppu sekos.
ihkuhissiteinipeilikuva. Ei tästä sen enempää. 
 Tässä ne liput. Aikaisemmin jo kerroinkin, että kävin kahtomassa sitä Stand uppia ja että olen tänään menossa sinne kesäteatteriin. Sää on mikä on, mutta ei anneta sen haitata ;)
 Moi.
Olimme kerran Ratinan koirapuistosssa.


Oon alkanut muuten vlogaamaan myös, hyvin epäaktiivisesti, koska en pysty tällä koneella muokkaamaan videoita. Mutta jos jotain kiinnostaa niin TÄÄLTÄNÄIN voi katsoa miun ihan omaa kanavaa. IHKUU.

Niin ja instagramista mut löytää edelleen nimellä gerkko. Sinne tulee päivittäin random kuvia, osa näistäkin kuvista löytyy instagramista. 

RÖKRÖK!


1 kommentti:

  1. Sinulle on haaste blogissani :----)
    http://janetinwonderland.blogspot.fi/2013/07/haaste.html

    VastaaPoista