maanantai 4. marraskuuta 2013

Viikonloppu ja öliöli.

Diudiu taas!! Ulkona on kivasti satanu muutaman päivän vettä. Sopii hyvin tähän mun tasapaksuun harmaaseen mielialaan. Koko ajan häiritsee asiat, mistä en jaksa tässä kertoa. Elän ihkusti päivä kerrallaa. Onneks mulla on ny torstaihin asti Ane täällä kivasti seurana, niin saa ees vähän paremmin muuta ajateltavaa ku kakkoja asioita. Mutta...viikonloppu oli kiva.


Ane tuli tänne tosiaan perjantaina. Sillon paistettiin lättysiä, poltin sormeni paistinpannuun, ja se on vieläki kipee ja kivan punanen nahatonihoton kohta siinä on. Mutta ei se mitään lättyset oli hyviä ja sillee.


Lauantaina jossaa välissä eksyttiin sitten hällään, koska tuli hieno idea. Ei se mitään, en pistänyt pahakseni. Oli kivaa. Oltiin tyttöporukalla liikkeellä, eli Miitu ja Hanna oli miun ja Anen lisäks mukana. Miitu ja Hanna halus palomariin, me jäätiin si Anen kans vielä hällään. Lopulta Miitu sai mut ylipuhuttuu myös sinne palomariin, vaikka en pikkubaareista tykkää sitten yhtään. No, siellä oltiin yksillä ja sit suunnattiin Anen kans viä takas hällään. Matka kotiin kestikin sitten kiitettävän kauan, oltiin viien maissa aamuyöstä kotona. Grillijonossa (tammelantorilla tottakai!) oli hämmentäviä ihmisiä. Olin kännissä, hupsista. MUTTA aamulla (päivällä) ei ollut ees krapulaa. Toisin kun Anella :D Ähhähää, ei sellasia kannata harrastella.
Näin edustavan kuvan olin napannut itsestäni Palomarin vessassa.......

Ainiin, olin lauantaina myös pikkuveljeni synttäreillä. Oikeesti se täyttää vasta tänään (4.11). Sekin muka jo 14v, juurihan se oli semmonen pikkunen. Nyt jo minnuu pidempikin ja kaikkee. 
Synttäritarjottavia. 
Roosterin vessa on  vaan paras vessa. 

  Sunnuntaina olikin sitten taas ihanan perinteen mukaan Roosterin jamit, ah. Klasu siellä kivasti oli hostina.
Oli kivaa, ei ollu tarkotus juua, mutta juotiinki sitten muutama siinä, ja kahvia tottakai. Mutta en ollu ees kännissä tai mitään. Hämmentäviä ihmisiä, jotka ei meinannu millään tajuta et meitä ei niitten iskemiset kiinnosta. Muutenkin tuntu et mulla ja Anella oli koko viikonlopun ollu joku urpomagneetti, ikinä kahen päivän aikana niin monta urpoo tullu kyselee/juttelee. Ei huhuhu. Mutta selvittiin. Ensi sunnuntaina sitten Lucajameille. Jippii.
Tässä vajosin koirien tasolle. Taisi olla sunnuntai.
 Keksikää joku mulle joku aihe, mistä teen videon!

Ainiin, korjasin mun kengät kunnolla jesarilla. Koska toisenkin kengän pohja halkes.  Enkai minä sitä viellä tänne kertonut. En kai.
Näin upeat kengät omistan. Ehkä pitäs hankkia uudet, mutta kallista. Onneks mulle jo puoliks luvattiin ostaa uuet maiharit. Koska muunlaisia kenkiä en päälleni pistä. 

 Todiste siitä, että Puru osaa sotkea. Tämän saa aikaan kahdessa päivässä. 
 Jee.
Jeejee. 

Ei mulla taaskaan tuntunut mitään sen erikoisempaa asiaa olevan, kuhan lätisin jotain kakkaa. Käykää kurkkimassa vlogikanavaani. Esikertaan
PUS!


6 kommenttia:

 1. Miksi olit laittanu faceen kuvan missä olit piirtänyt sun iskälle ja surunaaman? Etkö oo väleissä sun iskän kaa vai mitäh :0 sori pakko kysyä alko hämäämään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo väleissäollu muutamaan vuoteen... (saa sitä suoran facessaki kysyä :D)

   Poista
 2. Aijaa mikset oo ollu väleissä jos saa kysyy :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pitkä juttu, se. En mielelläni kerro asiaa, kun läheisimmille ihmisilleni.

   Poista
 3. Oletko saanut isän "kädestä" lol
  Taas ekana kommentoimassa nikon paska blogissa.
  HOMOKAASUA!

  VastaaPoista
 4. Et olekkaan ekana ollut kommentoimassa hinttarin blogii.

  VastaaPoista