lauantai 18. tammikuuta 2014

Muistelua hienosti kikkareesti vuodesta 2013.

Nyt eletään jo tosiaan reippaasti tammikuuta 2014. Ajattelin kuitenkin vielä, kun vuosi on näin aluillaan niin muistella vähän vuotta 2013. Otin facebookin puolelta tähän muutamia kuvia viimevuodelta, joten mennän niitten kanssa, mitä kaikkea sitä sitten  tapahtuikaan. Nämä kuvat on erittäin sekalaisessa järjestyksessä, ja jotta ne siinä pysyy niin alotetaa. En jaksa olla niin järjestelmällinen, että ne aikajärjestykseen laittaisin. Kärsikää jos teitä inhottaa tämä asia :P

 Vietin paljon aikaa Anen kanssa. Oltiin mm. possuja. 
 Ane hankki koiran. Demi, siinä se märkänä sylissäni. Oltiin siis Innalla kesällä. Anen kanssa. Oli oikein mukavaa.
 Kävin erittäin monesti kakkoskotonani, Roosterissa. Monen ihanan kaverin kanssa. Sanni tässä teille  :)
 Reckless Love tuli nähtyä, ylläriylläri muutamaan otteeseen livenä. mm. Valkeakoskella ja Kukkaisrockissa.
 Paljon kavereita. Jenna. 
Niin, siellä Roosterissa tuli tosiaan käytyä. 
 Ahvenanmaa. Juhannus. Geta. Kävelyreissu. Tässä kuvassa juotan purua vesilätäköstä.
 Uusia kavereita. Hällä.
 Edeleen Geta. Siellä oli monen monta kalliota.
 Koirat oli erittäin iso osa vuotta 2013. Ane oli miun luona Tampereella kyläilemässä. Myös oli oikein mukavaa.
 Keskustori. Koko yön valvomista ja jonotusta. Oikeastaan siksi, että rakastan viettää kavereiden kanssa aikaa. Ja mikäs siinä kun on lämmin yö.
 Niko Saarinen ja Kirppu. Kirppu kävi moikkaamassa Nikoa. Itseasiassa näin sinävuonna itsekkin Nikon ensimmäistä kertaa. Oli muute hyvin ihana kokemus, tärinä ja hihitys ja itkukin melkein  :D oi että, oli se kyllä Nikollekkin hassua nelisen vuotta "tuntenut" mutta kertaakaan ei nähnyt livenä. Hui. Nikon myötä olen myös käynyt monen monta kertaa Glitterissä ja noita koruja on kertynyt ihan vaan muutama.
 Kirpun ja kissojen ensitapaaminen. Minun kissat on muuten jättiläisiä, kuva ei anna oikeutta niiden koolle.
 MINÄ, ajatelkaa minä. Puin eräänä päivänä mekon päälle ja pidin sitä jopa koko päivän. Tämä jos mikä on ERITTÄIN harvinaista.
 Täytin myös 20 :)
 Recklesseiltä ilmeistyi uusi levy. On muuten mahtava.
 Tampereella juhlittiin itsenäisyspäivää oikein ilotulituksen kera. Olihan se itsenäisyyspäiän vastaanottokin täällä Tampereella. 
 Kävin myös Tapparan pelissä. Ilmaista kahvia ja lippuja. Tapparan Miäs muistikin mut vielä pelissäkin :D
 Oli pieni "romahduskausi" johtuen ihmissuhteista, onneksi sinnikkäällä yrityksellä sain asiat sovittua ja asiat alkaa meneen paremmin. Erittäin kivasti paremmin. Son hyvä se. 
 Muutin Tampereelle. Ah, takaisin kotiin.
 Ensimmäinen yhtäri Nikon kanssa. ON se mahtavaa.
 Ja niinkuin jokaiseen vuoteen, myös tähän vuoteen kuului ainakin yksi Raskasta Joulua keikka. On se muuten erilaista katsoa keikkaa, joka on konserttisalissa, kuin klubilla. 
 Tuli laulettua myös karaokea. Oli mukavaa.
 Kärsin myös elämäni ensimmäisestä krapulasta. Ei enään ikinä shotteja, ainakaan seitsemää illassa. Hyi hemmetti. 

 Anella oli synttärit. Olin ihana ja toin aamupalaa sänkyyn ja fresitaa ja jopa Hunksit! Tästä alkoi myös uudenvuodenvietto.
 Niinkuin sanoin, Anen kanssa tuli vietettyä aikaa.

 Myös korvaan voi jäädä jänniä juttuja, taskulamppu ja muut apuvälineet auttavat poistamisessa.

 Olin myös Santa Cruzien keikalla. Löysin siis uuden mahtavan bändin.
 Tampereen tubemiitti. Jotain aivan käsittämättömän mahtavaa. Me tubettajat ollaan vaa yhtä suurta perhettä. Oon saanut monta ihanaa uutta kaveria tubetajista. :)
 Kuuma kesää 85' monen monta kertaa. Ja sen näyttelijäidolin, Jari Aholan kanssa yhteiskuva. Itseasiassa jopa kaks kertaa saman vuoden aikana :)
 Ahvenanmaa.

 Laivallakin matkustettiin. Juotiin muumidrinkkejä. Alkoholittomia sellaisia. 


 Hällä. Minun rakkasbaari, kolmas kotini. Erittäin, erittäin monta iltaa tuli vietettyä siellä ja jatkossa varmasti vielä useampi ilta. Vaan niin mahtava paikka. Onneks kaveritkin tykkää. Hällän takia ystävystyin myös Palen kanssa  :)
 Hankin pidennykset. 
 WÖYH!:in IKKILYK ilmestyi.
 Paljon chilejä. Olin chilifestien infossa töissä. Oli muuten erittäin kivaa.
 Pyöräilin Hannan kanssa Lahdesta Helsinkiin. Oli mahtavaa. Ei itseasiassa ollut edes mitenkään liian rankkaa. Ainakin oli kivaa.
Olin kotkassa, poikkesin muualla matkalla Tampereelle. Sillä hankin sen, mistä olin kauan haaveillut. Oman koiran, eikä minkätahansa koiran, vaan Chihuahuan. Nyt minulla on oma pieni Chihuahua, Kirppu. Joka muistuttaa erittäin paljon Nikon Londonia. Mutta on se ihana, vaikka onkin riiviö. Pieni rakkauspakkaus. Kivasti yllätin kaikki, kun kertomatta menin koiran hankkimaan :)

Mikä tärkeintä. Alotin myös vlogaamisen. En ole katunut hetkeäkään. Se vain on aivan mahtavaa. Vlogaamisessa on niin paljon hyviä puolia, on myös huonoja mutta ei niistä sen enempää. Kameralle on kiva puhua, se ei ole pakkopullaa. Mahtavaa, mahtavaa. Aijon jatkaa vlogausta edelleen oikein innolla. 

2 kommenttia:

  1. Katsoin sun videoita ja lueskelin vähän tätä blogiakin, olen ihastunut kulmakarvoihisi ja Niko-fanitukseesi. :D Terveisiä Kirpulle, ihana nimi!

    VastaaPoista