maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuun 1.

Heipähei, nyt se on taas joulukuu ja vuosi lähestyy loppuaan. Sitäennen tulee kuitenkin se minun lempi juhlapyhä, eli joulu. Olen todella henkeen ja vereen jouluihminen, lähinnä sen tunnelman takia. En niinkään tämän Jeesus asian takia. Mä vaan tykkään siitä joulun tunnelmasta, jotenkin se on niin rauhallinen ja leppoisa. Tänävuonna olen kotia koristanut jouluun vielä yllättävän vähän, yleensä jo marraskuussa on "täys joulusisustus" päällänsä. Ehkä se on tuo lumenpuute. Sekin saisi mun puolesta jo tulla, niin paljon kivemman näköstä tuolla pihalla, kun on lunta.
Löytyy täältä tuommoiset siniset led-jouluvalot. Tarkoitus olis vielä vähän laittaa jotain joulukoristeita lähinnä seinille ja hankkia se aina pakollinen, eli joulukuusi. Ei semmosta isoo vaan keskikokonen tai pieni. En vain tiedä mihin sen täälä asunnossa laittaisin.


Ajattelin väsätä jonkinmoista "joulukalenteria" tänne bblogin puolelle. Eli tarkoituksena olisi kirjoitella joka päivä jotain. Jos teillä on ideoita kirjoituksiin/postauksiin niin laittakaa ihmeessä kommenttia tulemaan. :)

Sen ajan, kun täällä Tampereella oli lunta, kävin Purun kanssa koirapuistossa. Toi koira on ihan innossaan lumesta (paitsi jos se on loskaa).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti