torstai 5. maaliskuuta 2015

Mikä nauraa niinkuin aurinko, mikä itkee niinkuin kuu...

Heipsansaa taas pitkästä aikaa!

Tässä on tapahtunut isoja asioita siitä kun viimeksi tänne kirjoittelin. Meille on nimittäin tullut perheenlisäystä, itseasiassa kahdessa eri muodossa :)

Saatiin joulukuussa pienenpieni kissavauva, joka sitemmin sai nimekseen Riiviö. Söpö ja ihana kissa, paitsi silloin kun se tekee pahojaan. Osaa mennä paikkoihin mihin ei saa ja tietää vielä tekevänsä väärin :D On siis saanut moneen otteeseen vesisuihkusta itseensä. Kirpun kanssa tää kisuli tykkää leikkiä hurjasti ja välillä pitääkin Kirppua komentaa, ettei se liikaa ala villitseen tota kissaa.
Tässä alla muutama otos vielä tästä kisulista:




Sitten tämä ehkä hieman isompi elämänmuutos/perheenlisäys mikä tässä tämän vuoden puolella "tapahtui". 
Meille syntyi pieni poika 6.2.2015 
Raskausaika sujui hyvin ja ei tästä kerrottu kellekkään, paitsi lähimmille ihmisille ennen kuin vasta kun poitsu oli maailmassa. Tuli sieltä aika yllättyneitäkin kommentteja, kun facebookissa asiasta ilmoitin :D
Vauva-aikakin on sujunut yllättävän hyvin. Välillä kiukutaan tissillä ja välillä kiukutaan väsymystä, mutta muuten on mennyt mainiosti. Yöt nukutaan yllättävän hyvin ja muutenkaan ei ole mitään moitittavaa :D
Suloinen poitsu on ja toistaiseksi vielä nimetön. Ristiäisia juhlitaan jo pianpian, 22.3 :)


Kävin tossa keskiviikkona Millan kanssa kirppiksellä ja hesessä. Oli kivvaa, ei kirppikseltä löytyny oikein mitään muuta paitti poitsulle kauluspaita ristiäisiin ja housut.



Hesessä oli namnanm kaakaoo  
Hyvä myyntikyltti bongattu kirpparilta: D

Ja tämmööttiset vaatteet tarttu sieltä kirpparilta mukkaan.

Tänää olin käymässä Sannilla ja sieltäkin sai poitsu kaikkea kivaa (kuva alla). Muutenkin oli kiva kahvitella ja jutella. Kun suurimmaks osaks kuitenkin oon vaan kotona tai käyn ehkä maksimissaan kaupassa ja koiran kans ulkona.


1 kommentti:

  1. Söpöjä pikkusia! Vauvat on kyllä aina niin superihania. Onnea koko perheelle. :) Ja mitä tulee kissavauvoihin.. voi että ne osaa olla kyllä riiviöitä. :D Meille tuli myös joulun alla kaks uutta kissanpentua ja välillä kyllä tekisi mieli imeä itseensä se energia, mikä heistä lähtee.. huhhuh!

    http://c-duracell.blogspot.fi/

    VastaaPoista