maanantai 30. maaliskuuta 2015

"Pojat ovat poikia - ja niin on suurin osa keski-ikäisistä miehistäkin."

Vietettiin tässä viikko sitten poitsumme ristiäisiä ja tänään sain vähän kuvia sieltä. Meillä oli siis ihan kuvaaja siellä, eräs tätini tuttu. Siks teen tän vasta nyt, kun saan noi kuvat tässä samalla :D Laitan vaan sillai näitä kuvia, et niissä näkyy niitä ihmisiä keiden kuvia uskallan "ilman lupaa" tässä julkasta.
Poika sai tosiaan nimekseen Leo Oliver Vihtori ja saa mun sukunimen. On muuten tooodella vaikee kutsua tota nimellä, en oo varmaan vielä kertaakaan ääneen puhuttaessa siinä onnistunut. Ehkä sitten kun se kasvaa, toivottavasti ainakin.
Ristiäiset oli tosi kivat ja tykkäsin. Äiti kivasti autto ja sillai, pidettii ne siis äitin luona, koska ei meijän kaksioon olis millään mahtunut melkein 40henkee.

Heittelen tähän näitä kuvia erittäin random järjestyksessä ja selostan osasta jotain kivasti.
Siinä mie ja Leo ja minun sisarukset kivasti  :D Ollaan edustavia kylläkyllä. 
 isotäti, Leo ja mie taustalla

isoisovanhemmat ja poika 
 Juhlaväkeä
 itse kaste
 Onnellinen mummi :)
 Isomummi ja mummi ja en kurkkaa sieltä välistä :D
 Ikäeroo VAAN semmoset 90vuotta
 Meijän pakanakummit :D
Leo sai tosiaan yhteensä viisi kummia, joista kolme näitä pakanakummeja :D miekkosen sisko ja eno tuli kummeiks ja sit nämä tässä kuvassa sekä Milla

 Näillä lapsosilla on ikäeroa se 3päivää, meijän on nuorempi :D


 Ihmeteltiin me lahjojakinTarjottavaakin oli yllin kyllin ja kaikki oli hyvää :D Tässä alla muutama kuvatus näistä tarjottavista.


Ja koska pitähän pojasta saada myös muutama yksittäiskuva. Niitä oli vaikea vain ottaa, kun toinen alko kiukkuamaan nälkää, eikä viittitty syöttää ristiäismekossa, eikä sitä ennään uuestaan olis päällekkään viitsinyt laittaa.1 kommentti:

  1. Moikka, mun blogissa on sulle haaste! :)
    http://kunhaaveetmuuttuivattodeksi.blogspot.fi/2015/04/the-liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista