torstai 12. maaliskuuta 2015

Missä voisimme vielä säästää...

Ei mulla taas mitään asiaa juurikaan ole. Mutta ajattelin jotain kuulumisia taas tänne rustailla ja spämmätä teitä kuvilla. 


 Ostin eräs päivä tässä suolattua porsaan lapaa, koska se oli halpaa. Eräs toinen päivä valmistin siitä sitten ruokaa, vähän kuin karjalanpaistia. Kuvaaminen vähän jäi, joten sain näköjään napsaistua vvain kolme kuvaa koko valmistuksesta. 
 liha.
Sama paloina.
Ja sama vuoassa sekä uunissa kera lisukkeiden. 


 Leikin kunnon bloggaajaa ja kuvasin yhden ah-niin-värikkään asun :D Oon täs lähipäivinä hullaatunu myös hrdelmärahkaan, tälläi yksinkertaisesti ja kerta-annoksina tehtynä. Ennen ja jälkeen kuvat olkaa hyvät. Nyt alko tekeen mieli taas tota, täytyykin varmaan iltapalaks, vai onks tää jo si yöpalaa, ni tehä tota. 
Mulle tulee monesti tälläisiä buumeja et syön jotain tosipaljon putkeen ja sit pidän taas hirveen pitkän tauon enneku syön uudestaa. 

Poitsun ristiäiset lähestyy uhkaavasti. Laitoin tossa alkuviikosta kutsut meneen postiin. Kovin upeat ne ei ollut, kun en jaksanut ostaa mitään hienoja pahveja tms. vaan tein käsin ja käytin vaan perus paperia. Mutta saavat luvan kelvata. Kaikille ei ees paperisia  kutsuja lähtenyt, mutta joillekkin ainakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti