torstai 18. kesäkuuta 2015

#nuorijavilli

Kaikki, tai ainakin suurinosa varmaan on kuullut jo tän biisin tai ainakin kuullu että tälläinen biisi on julkaistu. Kyseessähän on siis Niko Saarisen debyyttisingle, joka julkaistiin eilen 17.6.
Ajattelin itse nyt vähän perehtyä biisiin, tai lähinnä omiin mielipiteisiin kyseisestä kappaleesta. 

Tässä aluksi täytyy sanoa, että itsehän en tämäntyylistä musiikkia juurikaan kuuntele, joitan satunnaisia kappaleita lukuunottamatta. 
Jos aloitetaan tää "ruotiminen" tästä itse kappaleesta ja mennään sen jälkeen hieman musiikkivideon pariin. Voin ihan rehellisesti sanoa, että tykkään noista laulukohdissa, missä Niko siis laulaa, ei räppää. Ne menee mielestäni aivan mainiosti. Ei sillä, että tuo räppääminenkään kauheaa kakkaa olisi, mutta siitä on sanottava senverran, että äänestä kuulee ettei sitä oo ainakaan ammatiksi/muutenkaan hirveästi harjoitettu. Äänessä kuuluu semmoista pientä epäröintiä. Uskoisin että hieman harjoittelemalla saataisiin siitäkin paaljon parempi, sillä onhan Nikolla selkeästi talenttia ja hyvä ääni. Kertosäkeessä on omaan korvaan liikaa autotunea. Jos tuota lauluosuutta olisi ollut enemmän, ja autotunea hieman vähemmän olisi kappale ollut kokonaisuudessaan erittäin hyvä. Nyt sanoisin että tämä oli hyvä.

Kappale itsessään on sanoitettu mieelstäni oikein hyvin ja humoristisesti. Ja siitä todellakin tunnistaa Nikon ja se kertoo juuri passelisti Nikon julkisuudesta hyvällä tavalla ja hieman ehkä ironisesti. 

Aluksi hieman vieroksuin kappaletta, varmaan tuon autotunen takia enimmäkseen. Kuitenkin annoin sille vielä mahdollisuuden ja kuuntelin sen muutamaan kertaan. Ja hyvä oli, että annoin sillä nyt se jopa on jo hyvä ja voisin kuunnella sitä kyllä useamminkin. Juuri kauppamatkalla kerkes tulemaan varmaan viitisen kertaa putkeen  :D Eli jos Niko joskus sen levyn aikoo tehdä, niin täällä on ainakin yksi erittäin potentiaalinen ostaja. 

Videosta voisin sanoa muutaman sanasen. Kokonaisuutena ihan hyvä, olisi siitä varmasti toki paremmankin voinut saada, mutta tämäkin kelpaa aivan loistavasti. Ainoa asia, minkä itse olisin jättänyt pois on Maisa Torppa. Toisaalta olen naispuoleinen ihminen, niin oon varmaan huono asiaan mitään sanomaan. Monestihan videoilla nähdään vähäpukeisia naisia. Enkä sano tätä sillä, että olisin kateellinen siitä että miehet saa kattella bikineissä/alusvaatteissa olevia naisia, itseä ei henk. koht edes kiinnostais olisiko videolla jotain bokereissa olevia miehiä. Ne olis kuitenkin jotain tasoa hunks, joten YÖK. No, takaisin itse Nikon musiikkivideoon, eli itse olisin tosiaan Maisan poistanut, tai olisi se ollut kuka vaan muu öljytty ja vähäpukeinen nainen hyvänsä. Itse Nikon osuuden kuvasivat mielestäni hyvin häntä itseään, mitä nyt on tässä oppinut julkisuudessa (ja hyvin vähän sen ulkopuolella) Nikoa tuntemaan melkein 7 vuoden aikana. Videolla koularvosanaksi antaisin sen sijaan vain 8. :) 
Ehkä nyt on käyty omia mielipiteitäni tarpeeksi kyseisestä kappaleesta läpi. Eli kiitos ja anteeksi ja näkemiin :) Ja Hyvää juhannusta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti