torstai 11. kesäkuuta 2015

Paljon kuvia, vähän tekstiä.

Ei oo tullu taas  pitkään aikaan kirjoteltua mitään, jotenkin en oo vaan saanut aikaseks. Laiska kun olen :D
Ajattelin kuitenkin tulla heittelemään jotain kuvia mitä olen napsinut puhelimesta niin tänne blogin puolelle, osa on saattanut vilahtaa instagramissa tai facessa, jos siellä olette seuraajiani tai kavereitani.
Meillä ei oo elämässä juurikaan mitään erikoista tapahtunut. Kotona oleillaan oikeestaan ja siivotaan ja sotketaan jajaja :D Joskus kyläillään ihmisilläkin kivasti ja käydään jopa keskustassa.


 Pääsin tässä eräs viikonloppu vähän itsekkin "viihtelle", en mä mitään alkoholillista nauttinut. Mutta kivaa oli muuten. Kävin palatsipeatterilla (YO-talo) katsomassa tuon I wanna rock- musikaalin, oli muuten hyvä ja haluaisin nähdä sen vielä uudestaan. Tuon musikaalin jälkeen Ari Koivunen oli keikkaamassa Eric Valkama bändin kanssa ja vetelivät muutamia biisejä.


Poitsun ensimmäiset rahat, ja tuommoinen muumikolikko, josta olen vähän kade. 
Liian söpöt kengät, ei oo poitsun ekat. Mutta ekat sopivat. Ensimmäiset kengät on vielä hitusen isoja.
oli myös pakko ostaa tolle tommoset söpöt pilotit, vaikkeivat ne vielä ihan menekkään kun isot ovat. Älkääkä välittäkö minusta joka söpösti heijastuuu laseista :D
Ollaan aloteltu kiinteitäkin jo hyvällä menestyksellä ja neuvolan kehotuksesta syödään iltaisin ennen nukkumaanmenoa puuroa. Peruna ja kukkakaali on pahaa, mutta nekin menee kun on vähän porkkanaa seassa. Hedelmäsoseita syötäisiin vaikka kuinka. Kuvassa syötiin _hieman_ porkkanaa.
Siivoilin kerran meidän jääkaappia ja utelias kun Riiviö on, niin tuli hän myös avustamaan.

Nämä muutama kuva ovat kuvasaldoa ottamistani 4kk kuvista :)

kirppukin nauttii, kun on tullut kesä.

Ja viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä. Me ollaan lödetty jalka ja varpaat!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti