tiistai 20. joulukuuta 2016

Neljä yötä jouluun on.... #JOULUKALENTERI luukuti 20

On taas jäänyt hieman, varsinkin täällä blogin puolella. Youtuben puolelta ei tainnut taas jäädä kuin ehkä kaksi (?) luukkua välistä. Yllättävän hyvin olen kuitenkin näitä saanut puskettua tubeen.

Oli tuossa perjantaina tosiaan Raskasta Joulua-keikalla ja nautin siitä niin paljon. Yksin menin, mutta eipä se paha ole. 2008 vuodesta asti, kun on näitä keikkoja käynyt niin on sitä yksin ja kavereiden kanssa tullut käytyä.Vietin viikonlopun sitten kokonaisuudessaankin pojan kanssa Innalla. Oli ihan mukavaa, käytiin mm. superparkissa.
Välillä mä myös toivon, että osaisin lukea joidenkin ihmisten ajatuksia. Tai sillai. ihmiset, varsinkin miespuoliset sellaiset on liian monimutkaisia olentoja. anteeksi vain. :D
Ei sillä, on miun jotkut naispuolisetkin kaverit melkein yhtä vaikeita.
Ja se myös ärsyttää ihmisissä, että jos sulla on joku tärkeä ihminen (oli se sukulainen, kaveri tms) ja oot sille satakertaa sanonut, että jos ei kerkiä puhua (oletetaan että puhutte about päivittäin) niin ilmoittaa, ettei tarvitse huolestua onko hänelle sattunut jotain, vai onko taas itse tehnyt jotain, joka aiheuttaa toisen hiljaiselon.


Tähän loppuun taas perinteisesti videot,joita en tänne blogin puolelle vielä ole viskonut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti