lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuodesta toiseen...2016 -> 1017

Viimeistä päivää vuotta 2016 viedään. Sen kunniaksi, niinkuin aika useinkin ajattelin taas hieman punnita yhteen kulunutta vuotta. Tein söpöt kuvakollaasit. Kuvat napattu pilvipalvelusta, johon kaikki puhelimellani ottamat kuvat hienosti tallentuvat. Aloitetaan höpöttelemällä kuukausi kerrallaan ja katsotaan hienot kuvat. Niputetaan sitten yhteen muutama fiilistely vuodesta ja kerrotaan hieman odotuksia vuodelle 2017.
.
..
...

 TAMMIKUU
Kuvien perusteella tammikuussa ei tapahtunut mitään merkittävää, enkä kyllä itsekkään muista, että juuri mitään olisi tapahtunut. 
 HELMIKUU
Leo täytti 1v!! Ehkä se isoin asia koko kuukaudessa.

 MAALISKUU
Kävin risteilyllä, olisko ollu jopa kahdesta. Tässä kuukaudessa käbin myös elämäni ensimmäisellä risteilyllä. Stam1nalta ilmeistyi aivan mahtava uusi levy ja ystäväni kissa oli hoidossa.

 HUHTIKUU
Käytiin Hevisauruksen keikalla, Tappara voitti. Ostin mekon (OMG), Leo oli kipeänä, näin myös kotiteollisuuden livenä.

 TOUKOKUU
Marsuja. Tilli oli kylässä. Juopottelin hieman, leikkipuistoiltiin aika paljon. Rullaluistelin.

 KESÄKUU
Sain buzzata teho sport patukoita. Käytiin Ruotsissa mummilla, Leo pääsi isojenpoikiensänkyyn. Käytiin särkänniemessä.

 HEINÄKUU
Sain ihanan pienen serkun. 
 ELOKUU
Täytin 23. Herranjestas oon vanha. Tubecon!!! Olin Ahvenanmaalla, sain kunnian päästä serkkuni kummitädiksi.
 SYYSKUU
Käytiin Kotkassa Anella, kävin Reckless Loven keikalla, kahdesti Tampereella ja Kouvolassa. Steel Pantherin keikalla tuli käytyä. Vuonna 85-konsertti tuli katsottua. 

 LOKAKUU
Kummityttöseni sai nimen. Leo sai leikkikeittiön. Tehtiin ensimmäiset joulutortut. Voitin pääsyn Rocktoberfesteille ja vedin kännit, hups. 

 MARRASKUU
Harry Potter ja kirottu lapsi. Leikin Malfoytä. Tein piparitalon. Hankin joulukuusen ja fiilistelin lunta.

JOULUKUU
Näin kavereita, avattiin joululahjoja. Maistoin Surströmmingiä. Vein kuusen pois. Join kahvia.


________________________________________________________________

Kokonaisuudessaan vuosi 2016 oli ihan onnistunut. Kaikki asiat ei ollut hyviä, mutta en silti kadu. Tutustuin mm. aivan ihanaan ihmiseen, joka toivottavasti pysyy elämässäni erityisen pitkään. Mielellään ikuisesti, kiitos. :*
Lapseni on oppinut hurjasti asioita taas vuodessa. Lähennyin myös parin ystävän kanssa ja olen siitä erittäin kiitollinen. Olen löytänyt myös uusia musiikillisia kuunteluita. Kaikki eivät ole ihan tyyliini sopivia, mutta mitäpä tuolla on väliä. 

_____________________________________________________________________
Mitä sitten tulee vuoteen 2017? Teenkö uudenvuodenlupauksia?
Koska en öö ikinä ole ehkä mitään luvannut, varma en ole. Niin en tänäkään uutenavuotena ajatellut mitään luvata, ne rikkoutuu kuitenkin. 
Toivon kuitenkin, että näen itselleni tärkeitä ihmisiä enemmän mitä edellisvuonna. Toivon myös viettäväni aikaa minulle tärkeiden asioiden parissa. Tahtoisin myös vlogaamisen suhteen tulla aktiiviseksi, eli eikun ideoita keksimään. Aloitan myös vihdoista viimein terapiani.
Asia, josta en kenellekkään ole maininnut (kaverit, jotkut saatatte aavistaa mikä tämä on) teen jotain mikä pysyy ikuisesti ja mistä olen jo monen monen monta vuotta haaveillut. Tiedän myös näin etukäteen, että monikin ihminen pitää minua hulluna eikä myötäile asiaa, mutta en välitä :D Minun asiani, jos ei kestä ni voivoi. Ja tämä on jo toteutuksen alla., joten enään ei peräännytä ja olenhan tätä jo monisen monta vuotta odottanutkin. 

Oikein ihanaa ja mahtipontista vuotta 2017 kaikille!

PUS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti