tiistai 11. heinäkuuta 2017

KASTEMATOHellurei, en oo kirjotellut tänne pitkään pitkään aikaan. Nyt ajattelin taas ihan kuulumispohjalta lähtee. Vieteltiin Leon kanssa tuossa viikko Töysässä, vuokramökillä. Millan kanssa vedettiin hulahulatanssia. Kävin Virpin ym. kanssa Helvetinjärvellä, helvetinkolulla. 
Kesä on yli puolessavälissä, kuukausi tästä eteenpäin oon ollu jo melkein 2päivää töissä Tubeconissa. Ootan aika innolla sitä jo.
Paljon haluisin viel tänä kesänä tehdä, mutta saa nähä mitkä kaikki jää taas tekemättä. 

Tubesta yllättäen löytyy upea tanssivideo, tästä hula hulan tanssimismaailmanennätyksestä juhannusaattona klo:22. :D


Se vuokramäkki, mikä siellä töysässä oli (tai on se siellä edelleenkin) oli tosi mukava. Iso piha, mistä löyty sekä kaasugrilli, että sellanen grillaupiste parilla katoksella, löyty monia pihapelejä ja lapsille leluja ja hiekkalaatikko. Pieni liukumäentapainen ja keinu. Löyty myös "leikkiluola". Siellä oli myös lisätila, mistä oli kaks parisänkyä tai vastaavaa, että jos oli vähän isompi porukka niin mahtui. Itse päämökissä oli iso parisänky, 4h keittiönpöytä, sauna, keittiö ja pieni syvennys mistä sai laskettua seinältä alas sängyn, mistä tuli melkein hyvän parisängyn kokonen. Ainakin Leon kanssa siinä oli hyvä nukkua :D Vaikka tuo lapsonenkin pyörii aika paljon unissaan. Vieressä oli maatila tai vastaava, missä oli lehmii.

Ja koska tuolla seudulla oltiin, täytyi sitä käydä myös itse tuurin kyläkaupassa. Ehkä vähän yliarvostettu paikka, jos sanoisin. Toki sieltä löytyy paljon kaikenlaista.

Lähipellolta maisemia.

Leolla oli nimpparitkin siellä ja mummi tekas ihanan kakkusen.
Ostettiin myös leija, koska Leo (lue minä) halus. Ja se jopa lensi. En oo siis enne  pellolla käyny lennättään vaan aina pihassa ja nyt menin pellolle ja tsädääm, se lentää. Ehän mä tota hetkee ollu oottanutkun jonkun 20vuotta. Käytiin  heittelemässä kiviä rannassa, siinä ei saanu kuitenkaan uida, kun bakteeritasapaino oli jotenkin huonona. No, en olis ees uinutkaan joten ei haitannut. 


Kirppu lähtöpäivänä.

Leo rakastaa vesilätäköitä ja jos se sais päättä olis varmaan jokaisen sadepäivän leikkimässä lätäköissä.


Koska terveyskeskuksilla on täällä Tampereella lomia, jouduttiin meneen vähän pidemmälle kun tohon lähiterkkarii. Piti leoo käyttää ihottumasta. Valittiin sitten Hervanta, koska helpoin liikkua. Leo oli innossaan menossa lääkäriin, mut tottakai ennen lekuria piti käydä kahveella. 
Mummi sano mulle, sillonku Kirpulle tuo peti tuurista ostettiin, että kotona kissat valtaa sen. Noh, kuinkas sitten kävikään.
Millan kanssa käytiin jätskillä ja 7.7. Pertti täytti 8 vuotta. 


Kävin myös vähän lapsivapailemassa, katsomassa Jack The Roosterissa Ari Koivusta. Tämä myös oli hyvin mukavaa. 
Täällä helvetinjärvellä oli tosi mukavia maisemia, ja jos siellä ei ois ollu hyttysiä ois siellä viettäny pidemmänkin aikaa.

Retkiruoka maistu jännälle, Leokin tykkäs. 


Pannukahvi on myös nannaa.Kuvat ei anna oikeutta sille, miten pitkä kiipeeminen tosta helvetinkolusta(?) ylös oli. Kiivettiin se sitten ihan ylös. Oli muuten aika rankkaa kiipeemistä tollasen 13kilosen lapsen kanssa. Se siis matkusti manducassa mun selässä koko matkan.Matkan pituus kokonaisuudessaan oli n 4km. 
SILKKIKANA,

Käytiin tässä välissä myös Ähtärissä, siitä löytyy youtuben puolelta videoo. 

Ei mulla tälläkertaa taida olla muuta, heihei ja kiitus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti