keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Aiheeton.


Luulen tietäväni mitä kaipaan

Tahdon yön ja päivän tutustuvan toisiinsa
Risut, männynkävyt tieltä raivaan
En pelkää yksin vaeltaa, silti seuraa arvostan

Onko sulla elämässä sellainen ihminen, josta on tullut lyhyessä ajassa tosi tärkeä ja jonka näkeminen pienissäkin määrin saa aina hyvälle tuulelle? Se on samalla kivaa, mutta samalla raastavaa jos on yhtään epävarma asioista. On mukava viettää sen kanssa aikaa, silloin kun siihen on mahdollisuus. Hänelle olisi varmasti kiva jutella arkisista asioista ihan muute vaan, mutta jostai syystä siinä tulee este, etkä uskalla sitä tehdä siinä määrin kuin haluaisit. Sen takia (ehkä) ette ole hetkeen kunnolla jutelleet mistään ja alat miettimään kaikenlaisia asioita. Ajatteletko vain liikaa, oletko tehnyt jotain tai onko hän tehnyt jotain ettette juttele ehkä niin paljon kuin ennen. Luultavasti vain yli analysoit asian. Kuitenkin asia on mietityttänyt nii  paljon, että se tulee uniin myös ja näätkin tästä henkilöstä hyvin hämmentävää unta.
Tahtoisit kysyä henkilöltä ehkä mitä mieltä hän on sinusta, mutta jostain syystä et niin uskalla tehdä. Koitat jatkaa arkea kuin ennekin vaikka tämä henkilö onkin ajatuksissa hämmentävästi enemmän kuin ennen. Saatat miettiä onko hänellä ollut yhtään ikävä sinua. Et kuitenkaan sitäkään uskalla häneltä kysyä. Sekin häiritsee sinua, kun olet niin "nössö" ettet uskalla häneltä kysyä omaa mieltä raastavista aiheista. Vaikka tiedät, että tämä toinen henkilö varmasti arvostaisi jos kysyisin. Silti jotsin syystä et saa nii tehtyä. Ehkä pelkään sitä reaktioo, jos oletkin yli analysoinut taas kaiken ja hän onkin vain ollut kiireinen tai muuta vastaavaa. Tai hän itse ihmettelee samaa, miksi olet ollut niin hiljainen. 
On vaikea miettiä mitä toinen haluaa ja mitä ei halua. Tiedät, että hän on omanlaisensa ja olette välillä pidempiä aikoja puhumatta ilman sen kummempia syitä. Silti ihmettelet mistä on tullut se tunne, että jokin olisi muuttunut. Haluaisit siihen vastauksen, mutta olet liian arka kysyäksesi sitä suoraan. Siksi jääkin vain omien mietintöjen kanssa taas kerran kaksin miettimään. Ei se ehkä ole hyvä, mutta toivot, että odotus palkitaan. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti