sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Särkänniemipäivä!

Heippa!
Tänään tulen tänne höpöttelemään meidän särkänniemipäivästä, sekä hieman ehkä yleisesti kuulumisista. Laitan tähän yhteyteen myös luultavasti erittäin paljon kuvia. Joten eiköhän mennä vain suoraan asiaan...

Oltiin tosiaan Leon kanssa tänään särkänniemessä YH-kotien asukaspäivillä ja oli oikein mukavaa. Kiva kun lapsi on jo niin iso, että nauttii selvästi särkänniemen nähtävyyksistä ja niistä laitteista mihin hän pääsee. Kävimme koiramäessä ja akvaariossa, akvaario tosin ei ollut kovin mieleinen. ilmeisesti liian tylsä touhukkaalle taaperolle. Käytiin muutamassa laitteessa, jotka hän muisti viimekerralta. Ne on aina aika hitti. 

 Leo voitti onnenpyörästä yhden pelilipukkeen ja halusi sen käyttää Ankkalammen ongintaan. 

 Päästiin käymään myös näsinneulassa ylhäällä. En muista koska itsekkään viimeksi olisin täällä käynyt ja ensimmäinen kerta tämä Leollekkin oli. Tykkäsi kovasti, kun näki paljon joka paikkaan. Ainoa asia, mikä suretti oli se, että kaukoputki maksoi ja niinollen emme sitä voineet käyttää. (ei ollu kolikoita mukana)


 Ensimmäisiä kertoja tuli enemmänkin, kun mun yllätykses Leo ilmoitti haluavansa mennä ratsastamaan. No tottakai, kun palapelirahasta jäi yli niin pääsihän lapsonen ratsastamaan. Innolla menikin ponin kyytiin. Näki kyllä, että jännitti tosi paljon, mutta iloisesti ja nauravaisesti tuli pois. Sitten olikin jo kiire kotiin rakentamaan palapeliä.


Kotimatkalla iski uni. Mie ravitsin itseni maittavalla kahvikupposella. 

Oli kaikinpuolin mukava päivä. Kolmituntinen meni nopeasti, itseasiassa olisi ehkä ollut bueno jos olisi aikaa ollut esimerkiksi se 4tuntia. Nyt emme käyneet syömässä missään tuona aikana, jos olisimme niin emmme varmasti olisi kerenneet käymään joapaikassa, missä olisimme halunneet. 
Tässä varmaan oli tämän vuoden särkänniemeilyt meiltä, ehkä. Koskaan ei voi sanoa, ettemme menisi enään tänävuonna, mutta näillänäkymin emme mene. Onhan ne rankkoja, mutta hyvin mukavia päiviä.
Jos sitä tänävuonna muumimaailmaan pääsisi vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti