lauantai 13. elokuuta 2011

I solemly swear that I'm up to no good.

Tänään mun luona kävi vieraita, mummin sisko perheineen ja isomummu kävi kylässä. Ne toi astioita ja liinavaatteita ja tuoksuynttilöitä. Kaikki tavarat löysivät oman paikkansa hienosti :)
Suuntasin sittenkin tänään kulkuni Innan luokse leffoja katsomaan, tosin mitäs minä kotona yksin olisinkaan tehnyt koko iltaa. Perjantaina kävin Anttilassa käyttämässä siuronmummilta saamaani lahjakottia, ostin 3cd-levyä ja 4 leffaa, niistä kuvat alempana.
Facebookkiin vaihdoin parisuhdetilanteeni tuossa toissapäivänä, tuli vähän yllättyneitä kommentteja, haha. Anni ei oikein tykännyt kun en kertonut sille heti asiasta. (taisiis kun olin kertonut sille jo tästä miekkosesta, mutten ollut varma seurustelusta ja en sitten raportoinut Annille heti asiasta, sen veli oli vaan tänään kysynyt että kenen kanssa seurustelen, kun oli huomannut facebookista)
Mun täytyisi mennä elokuviin, käydä katsomassa tuo Apinoiden planeetan synty - elokuva. Ihan vain sen takia, kun siinä näyttelee kukas muukaan kuin Tom Felton♥ (...ei ole toki yksi lempinäyttelijöistä)


SYRÄN! ♥
PÄIVÄRUOKA...okei ei ehkä tavanomaisin päiväruoka, mutta teki mieli lättyjä. Ja edelleen lukemisena Harry Potter ja suuri velhouskirja, se on ollut kohta jo viikon mun ruoka/kahvittelu lukemisena.
Stam1na - Vanhaa Paskaa, 
Suomimetallia 3,
Apulanta - Eikä vielä ollut edes ilta
Kauna 1&2,
 Blondien kosto 
ja
JUNO.






Sain Tainalta ja noilta tuoksukynttilöitä ja käsivoidetta. Nyt puuttuu vaan tulentekovälineet, niin saan nauttia kynttilöistä :) Ihan partyliten kynttilöitä ja purkit vielä olivat.
Lajittelin tänään mun Elokuvia aakkosjärjestykseen. Tossa ei taida edes olla kaikki. Ja puuttuuhan tosta myös noi ihan kunnon kannelliset elokuvat, ne kun ovat nätisti hyllyssä.
Pidetään Innan kanssa leffailta, olin eilenkin täällä ja katseltiin leffa, tosin taisin torkkua koko elokuvan ajan. Nyt meillä pyörii tuo AIMAL KINDOM, en jaksa seurata sitä on vähän sekava, en päässyt juoneen kiinni. Jospa sitten tuo THE ROOMMATE olisi parempi ;)
...ja leffaseurastakin tietenkin kuvaa. INNA♥


BB-Nikon mediapaasto piti! – Hymy
Musta tuntuu, että puhun nyt koko ajan Nikosta, mutta ei se mitään. Oli pakko ostaa Hymy ton jutun takia, vaikka se toisiaan olikin vain tollanen pikkujuttu, mutta hyvä sellainen ja ilmoitustaulullehan se pääsi, n.s. kunniapaikalle. ARVOSTAN!

2 kommenttia:

  1. ~FELTONGASM eiku
    ~mäpä en yllättynyt sun parisuhdetilanteesta mikä oli ;)
    ~tuun teillesinnesulle joo joku päivä kirkkaassa päivänvalossa kattoon noi kaunat

    VastaaPoista
  2. milla: ahjoo, sä olitki varmaa yks ainoista joka ei yllättyny ;);)
    tuletule ihmeessä!! b: D

    VastaaPoista