keskiviikko 23. marraskuuta 2011

listen up closer can you hear that sound

Tuli lähdettyä sitten lauantaina kohti Auraa kera Paulan, Saijan, Anen ja Miitun kanssa.
Miitun ja Anen kanssa lähettiin eka siinä joskus kahentoista aikaa päivällä kohti Ikaalisia ja sitten siellä tvattiin Saija ja Paula ja sitten siinä jossain välissä lähettiinkin kohti Auraa.
Matka Auraan oli hulvaton!

Aurassa me majoituttiin Auran keitaalle, saavuttiin tosi hyvään aikaa sinne, koska saatiin viimenen huone! Sen jälkeen se motelli olikin täys. Ihan kiva huone se oli, mulle tosin tuotiin sinne toisesta huoneesta sänky, kun meitä oli viis ja se oli vaan neljän hengen huone, mutta hyvin mahtui. Siinä sitten valmistauduttiin iltaan ja tälläi.

Hienosti löydettiin sitten Ravintola Haarikkaan, kun matkaan lähettiin. Käveltiin sinne motellilta, ja varmistuksena toimi mun Google Mapsi. Sisään päästyään poijjat olikin hienosti soudchekkaamassa, ja voi että ne niitten ilmeet :D

Siinä sitä sitten istuttiin iltaa, käytiin laulamassa jopa karaokea!! Uskokaa pois, mäkin lauloin! :)
Joku paikallinen mies, Jake anto meille nimmarin mistä me sitten saatiin tapella. Haha, tosi symppis ja mukava mies, sekin lauleli karaokee ja me oltiin sen faneja.
Ilta meni hyvin jajaja sitten vihdoin ensin soitti siinä toisella lavalla Villa Sucka oli muuten hyvä! Ja soitti kivoja biisejä, ja kiitteli ne meitäkin, kun oltiin hienosti mukana niitten keikan ajan :)

Villa Suckan jälkeen sitten vihdoin ja viimein aloitti  Reckless Love ja ah, keikka oli mahtava. Olin taas yllätys, yllätys Jallen edessä.
Ei mulla oo keikasta mitään järkevää sanottavaa, se vaan oli mahtava. Ja mä sain vihdoin sen Jallen plekun (jota muuten pidin siitä asti kun sain sen niin kädessä ihan kotii asti, yölläki se vaa oli mun nyrkissä ku nukun :D hihi)5 kommenttia:

 1. TOI JALLEN KUVA XDDDDDDDDDDDDXDDDDD aika kettu

  VastaaPoista
 2. Gerkko! Eksyin sattumalta näille kivoille sivuille ja yllätyksekseni löysin tuttuja naamoja viikonlopulta! Kiitos vielä teille kaikille koville gimmoille - ROCK ON!!!

  VastaaPoista
 3. Kuulin huhua et täältä löytyy tällaine.. :) Kiitoksia kovasti myös mun puolestani lauantaisesta! Olitte mahtavia! :)

  VastaaPoista
 4. Mitä??? Onko Jallella tossa kuvassa noin pitkät hiukset ja näänkö harhoja... ku näyttää et sillä on tossa oikeella tollane kauheen pitkä letti? :o
  Voi kunpa itekki saisin joskus Jallen plekun <3

  VastaaPoista
 5. Hanna: : DD on!
  Gekko: ROCK ON!! Oi mahtavaaa, kiitos vaan teille :)
  Risto: Voi kiitooos paljon :)
  Anonyymi: On jallella pitkät hiuukset, Jallella oli tosin toisella puolella päätä pidennykset, joten :DDD

  VastaaPoista