tiistai 15. marraskuuta 2011

Tarina Junasta..


Tämä lähti facebookista, kun innostuttiin Nitan kanssa taas Junajutuista.  :) Ja päätin sitten heittää meidän keskustelun hienoksi tarinaksi. Joten nauttikaahan ihanasta tarinasta♥Olipa kerran Juna. Juna oli iloinen veikko, joka tykkäsi palvella asiakkaita, kuitenkin eräänä päivänä Juna ajoi ojaan. Tästä seurasi se, että Juna sai potkut, joten se vietiin romuttamolle ja jätettiin sinne odottamaan jatkotoimenpiteitä.
Juna suuttui tästä niin hirmuisen paljon, että päätti ajaa auton päälle. Autokuski suuttui ja yritti satuttaa Junaa.
Junalle tuli paha olo ja Juna päättikin yön pimeinä tunteina hypätä sillalta alas, kuitenkin jostain kumman syystä Junalle kasvoin kesken hypyn siivet ja se lähtikin lentoon. Juna oli ilosta sokeana, ja ei huomannut, että pian törmäsikin lentokoneeseen ja ajoi sen jälkeen pilveen. Yhtäkkiä siivet katosivat, ehkä pilven vaikutuksesta ja Juna tippui maahan ja ajoi puuta päin, puu kuitenkin oli nopea ja Juna vain hipaisi sitä ja Juna törmäsikin lopulta seinään. Seinä oli kumia, joten juna pongahti siitä pois. Juna ajoi punaisia päin ja lopulta matkan päätteeksi tippui kuoppaan. Juna virui kuopassa melkein viikon, ennen kuin se pelastettiin.
    Junalla alkoi uusi elämä. Juna löysi tyttöystävän ja kävinkin tämän kanssa kahvilla. Matkalla tyttöystävän luokse Juna loikki jäniksen perässä, ja sai samalla pikapostia. Posti oli hyvin virallisen oloista, ja Juna saikin kutsun linnan juhliin. Tottakai Junan oli pakko käydä pukuliikkeessä, jotta olisi edustava linnan juhlissa, eihän sitä nyt jokapäivä junia linnan juhliin kutsuta ;) Kun linnan juhlat oli juhlittu, seuraavana päivänä Junalla oli todella huono olo. Juna päättikin mennä käymään alkossa. Kun alkossa oli käyty kävi Juna kaupassa ostamassa vielä vähän mehua, ihan juotavaksi muuten vaan ja ehkä myös lantringgiksi, jos sellaista tarvitsee.
    Muutama viikko meni Junalla ihan muuten vaan oleskellessa ja tyttöystävän kanssa. Pian kuitenkin tuli lehteen ilmoitus, Juna ja tyttöystävä naimisiin!! Junasta oli siis tullut linnan juhlien myötä kovin suosittu julkisuudessa. Pian lööpit kirjoittivat, että Juna oli nähty pienen lapsen kanssa ja vaippaostoksilla, tämä osoittautuikin todeksi. Junalla ja tyttöystävällä olikin siis pienenpieni poika. Erään kerran todella mielenkiintoinen bändi, Reckless Love tuli samaan kaupunkiin keikalle, missä Juna asui perheineen. Juna lähtikin illalla Reckless Loven keikalle ja tykkäsi hurjan paljon. Keikan jälkeen Juna halusikin ottaa yhteiskuvan Teban, eli Reckless Loven keikkabussin kanssa. Sitten tapahtuikin niin yllättävä käänne, että Teba ihastuikin palavasti Junaan. Pian Junankin oli myönnettävä, että sekin ihastui Tebaan, joten Juna lähtikin Teban matkan Viialan nahkatehtaalle ja jätti entisen tyttöystävänsä ja lapsensa taakseen!!!
  Viialan nahkatehtaalla tulikin yllättävä käänne, Juna ei mahtunutkaan Teban kanssa Nahkatehtaalle, joten Juna lähti Kookauppaan ostamaan kaljaa. Kuitenkin matkalla kookauppaan Juna näki Hessun ja lähtikin Hessulle kylään. Hessu ja Juna saunoivat kera Pexin. Juna jäi Hessulle yöksi. Hessun kautta juna tutustui Olliin. Ollin kanssa hetken vietettyään aikaa, juna tutustui myös Nooraan ja sitäkautta kiinnostui tekemään itsellensä uuden stylen Prime Beautyssä. Noora lupasi tehdä Junalle uuden stylen.
   Junan mielestä hänen uudet tekokynnet ja hiustenpidennykset olivat niin upeat, että hän päätti pukeutua naiseksi. Näin naiseksi pukeutuneena Juna sai paljon itsevarmuutta, ja päätti lähteä baariin. Baarissa juna näki Teban, joka ei tunnistanut Junaa, Juna päättikin käyttää tilaisuuden hyväksi ja vakoilla vaivihkaa Tebaa. Juna näki, että Teba jutteli toisten junien kanssa. Tästä Juna tulikin mustasukkaiseksi ja päätti jutella itsekkin muiden keikkabussien kanssa. Pian kuitenkin Teba huomasi Junan ja Teba päättikin mennä Junan luokse. Junan seuraan päästyään Teba ihmetteli suureen ääneen mitä Juna tekee täällä baarissa ja miksi ihmeessä hän on oikein pukeutunut naiseksi. Juna ei kerennyt vastaamaan Teballe, kun Teba tönäsikin jo Junan kumoon. Junaa sattui ja hänelle tuli kyyneleet silmiin...

JATKUUUUUUU ...joskus

1 kommentti:

  1. HAhahaa Ihana tarina toivottavasti saa pian jatkoo :D:D:D jos jaksat niin tutustu ihmeessä munki blogin alkuun http://rockangel-theworldofangel.blogspot.com/

    VastaaPoista