lauantai 10. joulukuuta 2011

Ja niin joulu joutui jo taas pohjolaan...

Tänään (eilen!!) tuli oltua tämänvuoden ensimmäisellä ja valitettavasti viimeisellä Raskasta Joulua - keikalla, Tampereen klubilla. Ihan aluksi oli tarkoitus, että olisin mennyt klubin molemmille keikoille sekä tänään oleville kahdelle nosturin keikalle. Tämä jäi kuitenkin jo siinävaiheessa haaveeksi, kun tajusin että sekä klubilta että nosturista oli tuo jälkimmäinen keikka loppuunmyyty. (Osaan olla hidas!!) Sitten tuo nosturikin jäi kokonaan pois, kun huomasin että marsunäyttely, johon olin aikeissa mennä osuu samalle päivälle. Noh, parempi tuo yksi keikka kun ei ollenkaan, onhan tästä tullut jo tapa käydä jokavuosi vähintään yhdellä RJ-keikalla. VUODESTA  2008!!! 
  Tämä keikka oli kyllä hauskin keikka millä olen ikinä ollut!!!
Kiitos Ilja "talipallo" Jalkanen, Ari "iloinen vesseli" Koivunen sekä Marco "karvaturri" Hietala.  En ole varmaan ikinä yhdelläkään keikalla nauranut näin paljoa, oikeesti ihan täydellisiä välispiikkejä! Varsinkin Ilja oli erityisen hauska ja voi että Iljan Nisse Polkan veto oli paras ikinä!  Tämä biisi kuuluu tästä lähtien Iljalle (Samoin kuin Varpunen Jouluaamuna Marcolle, Sylvian Joululaulu Arille jnejne.)
 Ari!
 Etualalla Erkka Korhonen, ehkä yks parhaista kitaristeista ikinä!♥
 Erkin (basistiii) ilme xP
 Tunteella lauletaan!! Marco ja Ija.

 Kaikkea jännää tapahtuu keikalla. Kuten tästä kuvasta voi päätellä :)


Tänään olisi sitten tarkoitus matkata tänne Tampereen Ikuriin marsunäytteyyn. Lähtö olisi siinä kahdeksan aikaan, eli toisinsanoen minä en tule tänäyönä kyllä nukkumaan ollenkaan, vaikka ensin niin suunnittelinkin. Mutta en ota sitä riskiä etten sitten aamulla nosisikaan ylös. Nyt on vaan kauhean vaikea keksiä vielä öö.. sanotaan kolmeks ja puolekstunniksi tekemistä, kun kaikki on nukkumassa ja niiin... Tein tässä äsken ruokaa. Vois vielä noi marsut puunata loppuun, jos vaikka sitten siinä sitä aikaa menisi jonkinverran taas! EIPÄHÄN TULE KIIRE!!

 Mini on mun hevarimarsu♥
Meillä oli Mirellan kanssa kello kahden (YÖLLÄ!) panikoinnit. Ihan varmasti muuten unohan jotain tähdellistä tuolta näyttelystä.

AINII MEINASIN UNOHTAA IHKUTTAA!!!!
SE OLIS SITTEN HUHTIKUUSSA
JUDAS PRIEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiitosta Mirellalle, joka hommas lipun, mut kyllä mä sen sille kiltisti maksoin takasin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti