perjantai 20. huhtikuuta 2012

Maggaroiminen on....väsyttävää.


Viimeyönä juttelin Anen kans, joten siitä tuo otsikko. Ja puhuttiin siis ihan perus makkaroista, koska Ane ei halunnu ajatella Hessuu ni piti keksii joku aihe. Ja uus makkaramerkki on muuten sitten "Ahhah makkara". Viimeyön tää juttu oli paljon hauskempi kun nyt, tottakai. Keksittiin uus hymiökin 4x, se on tollanen öö.. no tollanen.


Ei mulla taaskaan ole mitään asiaa, mutta ajattelimpa tänne jotain rustailla aikani kuluksi. Mun nukkumisella on taas joku ongelma, nukun kunnolla ehkä sen 3-5tuntia yössä, sen jälkeen pystyn kyllä vielä nukkumaan, mutta heräilen about. puolentunnin välein ja sit väsyttää koko päivän, tosin ei koskaan nii paljoa että nukkumaan vois ajoissa mennä.
Eilen pojat sai uuen häkkisen, oikeestaan ostin sen kirpparilta sen takia, että nää hihhulit tarvii Ahvenanmaalle kesäks kolme häkkiä ja mulla oli vaan kaksi. Olli on ihan onnessaan, kun ton häkin mukana tuli tollanen suhteellisen iso pesäkoppi niin sen päällä on kiva hyppiä ja pomppia. En ymmärräkkään miten ilonen tollanen pikkumarsu voi tollasesta olla. Eilen hieman kuvailinkin näitä marsusia, ennen kuin järkkäristä loppu akku (ja laturi on tietenkin viä äitillä). Mini pääsi (lue joutui) pesulle, koska se oli ihan kakkanen, melkein kirjaimellisesti. Nyt se on taas putipuhas neiti.


Olli.

..................Mini (ylhäällä) Omppuri (alhaalla)Valnut


Sunnuntaina VIHDOIN, JUDAS PRIESTin keikka. Eihän sitä oo ootettukkaan vasta kun monen monta kuukautta. En osaa käsittää edelleenkään että se on jo sunnuntaina. Toisen kerran tulen näkemään mitä mahtavimman bädin, uujee.


 Alottelin tässä taas lukeen pottereita. Piti ensin ottaa haaste vastaan, että luen kaikki potterit viikossa, mutta en jaksa ja minulta puuttuu edelleenkin tuo salaisuuksien kammio. En oo saanut vielä aikaseks käydä ostelemassa sitä.
Gangsta ja Gangstan nukkuma-asennot.

 Pertti Lol, tein tossa hieman kannaa. 
Tykkään niiiiiiin hurjasti näistä mun hiuksista kun nää kihartuu aina kun kastuu, jossei näitä harjaile märkänä.


Tapoin melkein käteni tänään, kun kävin kaupassa. Ostin marsuille ihan tosipaljon tuoretta ja sit kuivamuonaa. Ei se kassi painanu varmaa ku jotain seittemä kiloo, mut prismalta oli ihan kiva raahata se kotio. Ainiin, kävin prismalla myös kahvilla. Kassalla ollessa joku tutunnäkönen mieshenkilö tulee siihen mun viereen ottaan kahvia ja sanoo et: "minä otan tästä äkkiä, oon maksanu nää jo". Katoin sit vähän tarkemmin ja kukas muukaan siinä sitten oli, kun Marko Annala. Vähä tuli hämmästyny fiilis sen jälkee.

4 kommenttia: