maanantai 9. huhtikuuta 2012

Matkustin tänne hienosti taaas...

Hyppelin tänään tosiaan tänne Ahvenanmaalle, aluksi luulin että menen tänään jo Ruotsiin, mutta lähtö olisikin sitten vasta huomenaamulla. Oujee! Eli tää Affena on vaan nyt tällänen välietappi tässä. 8)
Juna lähti Tampereelta viittä vaille kuus aamulla, en nukkunu oikeestaan mitään edellisyönä (ellei niitä muutaman kymmenen minuutin torkkumisia lasketa). Onneks Niko juonteli chattiä, joten jotain tekemistä sai siihenkin yöhön sitten kuitenkin. Pakkaamisella tuli vähän kiire, alotin pakkaan tavaroita puoltatuntia ennen lähtöä (siis mun kotoa lähtöä rauttikselle päin). Mulla olis tottakai ollu koko yö aikaa pakata, mutta se vain jotenkin jäi ja en tykkää pakkailla, kun en koskaan tiiä mitä pitäs ottaa mukaan, ja sitten kun pakkaa kiirellä niin puolet tavaroista jää. Mut tärkein (konekone) tuli ainakin mukaa ja vaatteita et eiköhän niillä lauantaihin pärjää.
 Junamatka meni ihan hyvin, välillä taisin torkkua mut en minä siinä saanu kunnolla nukuttua, onneksi oli musiikkia matkassa niin meni matka hieman joutuisammin.
Satamaan pääsin hienosti ja laivaankin onnistui päästä ( vaikkee clubikorttia mukana ollutkaa, ei ne sitä kysytty) Joku nainen jutteli mulle jotain siinä terminaalissa, kertoili että sen pojasta tulee isona kova matkustelemaan. Istuin jossain välissä laivamatkaa samaisen naisen viereiseen pöytään (miks toi kuullosti tosi tyhmältä? mut ymmärsitte pointin?) ja jotain siinä taas juteltiin. En koko laivamatkalla päässy kertaakaan pistokepaikalle et olisin päässyt datailemaan. Onneksi oli Hynysen Kesämies - pokkari mukana, niin lueskelin sitten sitä matkalla, ja tylsityin. Join taas sitä laivan pahaa kahvia, en ymmärrä miksi aina ostan sitä, vaikka tiiän et se on pahaa enkä ikinä juo sitä ees loppuun :D
Kävin muuten ekaa kertaa istumahuoneessa (en tiä mikä sen nimi oikeesti on mut siellon sellasia tuolena kuten junissa ja busseissa ja siellä voi istuskella, ja siä on hiljasta) ja nukuinkin siellä jonkun puoltoista tuntia, koska väsymys!
Tänne päästyä mummi ja vaari ja Sara (koiraonnn) olivat minnuu vastassa ja sit tultiinkin tänne västäräkkiin. Juotiin kahvii ja minä datailin. Mummi lähti käyttään Saraa lenkillä ja jotenkin se sai mutkin houkuteltua mukaan, en kyllä ymmärrä miten mutta niin miekin lenkkeilin niitten seurana sitten jonkin tunnin verran. Lenkiltä tultua datailin taasen, kattelin jossainvälissä jonkinaikaa disnikanavaa (tykkääntykkään), saunottiin ja syöötiin ruokaa. Ja sitten oonkin vaan koko illan dataillu enemmän ja vähemmän.
Saatiin vihdoin päätettyä Reclessien fanimiitin päivämäärä ja kaikki jännät jutut, jes! Siinä meina tulla mulla säätöö kun kaikki puhu samaan aikaan ja en meinannut pysyä perässä.


Nyt minä datailen tässä johonkin asti yöllä ja tylsistyn, koska en keksi mitään tekemistä. Huomenna sitten seittemältä aamulla kohti Ruotsiaa... huhheijaa..


2 kommenttia:

  1. mikä ohjelma tuolt disney xd tuli tossa? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli joku uus... googletan...Kickin' It jos katoin oikeiin... :DDDD

      Poista