lauantai 25. elokuuta 2012

Chilifest ja kuulumisia.

Mulla meinas tulla ongelmia viikonlopun vietossa, koska en haluu istua yksin kotona. Jotenkin se yksin kotona istuminen ahistaa mua tosi paljon. Inna onneks pelasti mut ja pyysi Rokin kans lenkille ja sit illalla mentiin kattomaan Palatsiteatterin alakertaan stand uppia. Oli kivvaa! Jäin sitten Innalle yöks ja tänään käytiin katsastamassa noi Chilifestarit. Sunnuntaina olis taas tarkotus suunnata Roosteriin koska  jamit ja Klasu hostaa!  Onneks saan Paulan ja Saijan sinne seuraks nii ei tartte yksin jameilla, vaan saa viettää illan hyvässä seurassa :)

Istuskeltiin laivalaiturilla jonkin aikaa. Rokki melkei tykkäs ku kiusasin sitä etä mulloli herkkupala kädessä ja en antanu sitä sille heti, hihi.

 Ostettiin vaarille tollasta viski grillikastiketta, maistoin sitä ja se oli oikeestaan aika hyvvää. Ja sit vaari saa vielä Konjakkisinappia.
 mausteita...

Ite hankin tätä, koska oon kuullu tästä joskus jotain mut en oo koskaan ite kokeillu. Nyt kun sitä tuolla oli myynnissä niin hankin sitten tämän maustekaappia täydentämään (ja käyttöön tietysti).
Ja sitten on se, että oon nyt 100% varmasti päättäny et miehän muutan sinne Lahteen. En tiiä, jotenkin sain vaan tuonkin asian tässä viikonlopun aikana päätökseen. Alotin taas demittämään piiiiiitkästä aikaa ja jotenkin tosi sopivasti sieltä löysin tollasen ketjun: Uusia tuttuja Lahesta?! Oon tutustunu sen kautta jo jänniin ja kivoihin ihmisiin, jotka asuu tai on just muuttamassa Lahteen. Tehtiin sitten facebookkiinkin meille ryhmä (helpompi kommunikoida ymym.) ja kaipa tää tästä ihan hyvin lähtee käyntiin. 
Koulun kanssa saan varmaa tietoa maanantaina, mutta on 8.15 opolle aika ja siellä sitten puhun tosta siirrosta että onnistuuko se, jos ei onnistu niin sitten keksin jotain hyvin jännää..


...jahei  Big Brother alkaa maanantaina!! 
taino telkusta tiistaina..mut kumminkin.


9 kommenttia:

 1. Aijotko joskus vielä muuttaa tänne Hesaan? xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmävarmaa :D Jos mä en lahtee jää pysyvästi (niinko en varmaa jää) ni kyllä se Tampere kutsuu uudestaa :P

   Poista
 2. Eeeeeeeiiiiiiiii!!!!!!!!!
  Et sää voi Lahteen muuttaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eööö...Mikseeeen?? :oo Pelottava anonyymi olet :DD

   Poista
  2. En mää oo ollenkaan pelottava ;)

   Poista
  3. Oot sinä vähän pelottava :)
   Ja en saanu vastausta että miksen :DDD

   Poista
  4. Heh. Et sää vaan voi! T:Minttu (ja muut) :D

   Poista
 3. etit itelle uusii tuttui lahesta ku minä ja tiinaki ollaa tääl........... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiiiiiiii'i : DDDDDDDDD Emmä tyydu vaa teihi XP

   Poista