maanantai 20. elokuuta 2012

Suuurin kysymys edelleen miksi!

Ei oo tänne hetkeen tullu rustailtua mitään. Monta kertaa on pitänyt, mutta sitten se vaan on vähän jäänyt.
Myötätuulirock oli tossa alkukuusta, ja se meni vähän miten meni. Hauskaa kumminkin oli. Töissä en ollut loppuun asti erinäisistä syistä ja sitten miut hienosti blokattiinkin festareilta. Mutta olipahan reissu. Tosin ei toi MTR tänävuonna muutenkaan hyvin menestynyt, kävijämäärä oli tosi pieni ja jäivät kuulemma taloudellisesti tappiolle, joten saa nähä tuleeko ensi vuonna enään tätä festaria ollenkaan.


Suuntasinkin Myötiksestä suunnitelmista poiketen Lahteen, josta sitten raahasin Janin Tampereelle. 8.päivä kävin koululla ja koulu  onkin alkanut aika jännästi. Tänään pitäs mennä palaveriin, katotaan jos jaksaisin selvittää sitäkin että olisko koulupaikan siirto mahollista, koska nii. Lauantaina 11.pvä oli mummin ja vaarin 40v hääpäivä. Käytiinkin sitten jossain perämettässä mökkeilemässä. Oli ihan mukavaa ja kiva nähä sukulaisia ymym. Ei tässä parina viikkona oo oikeesti tapahtunu edes mitään erikoista, Jani oli täällä ja mie olin viikonlopun taas Lahdessa. Tostaina raahasin ton yhen Roosteriin, koska siellä soitti Anthriel (Klasu) ja koska Roosteri vaan on paras. 
Henni! Ja ainiin mut pakotettiin ottaa huuliläväri, mut ei se mitään se on ihan kiva tossa, hihi :D

Oon hukannut mun passin johonkin. Viimenen muistikuva siitä et oon nähnyt sen jossain niin on wanajassa. Tänään pitäskin käydä vähän vierailemassa poliisiasemalla kattelemassa jospa sinne vaikka ilmottas että se on kadonnut ja laittais uuden hakemuksen menemään.

 Koska unirytmi on kiva ja en saanu tänäyönä nukkua. Syystäettä kymmeneltä koululla palaveri ja jos olisin sitä ennen nukkunu niin en heräis tarpeeks aikasin. Tässä kun alko väsyttään ni kattelin eka pari jaksoo muumeja ja sit pitkästä aikaa ton muumipeikko ja pyrstötähti leffan. 
Mulla oli 3.elokuuta synttärit, vietin ne työn merkeissä myötätuulirockissa. Kumminkin viimeviikon keskiviikkona äiti ja nää kävi täälä kahvittelemassa ja kakuttelemassa. Sain äitiltä Crazy Factorylle 20e:n lahjakortin ja kahvikonekapseleita. Millalta sain kuvassa olevan peloboksin, jee nää on kivoja :3
Siuronmummilta tuli 50e, hihi saan sillä ostettua kivasti uusimman salkkariboksin. 

Mun elämä nro. 046587 alkaa 28.päivä. Nimittäin Big Brother!! yhy, en varmana osta 24/7:aa koko kaudeks, täytyy varmaan taas ostaa se vaan sillai ekaks päiväks muutamaks tunniks ja sit kattoo jos tahtoo sitä kattoo enemmän ni ostelee sellasia pikkupätkiä tai jotain :)
Ja yhy, kotona on tyhmä olla yksin. Liian hiljasta en tykkää yhtään. Ja mulla on ikävä mun kissoja, ja ei oo koskaan aikaaa hakee niitä. Haluun mun pikkuset kotio, HETI!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti