keskiviikko 29. elokuuta 2012

Puhuva kala, kätyri, uusia tuulia...

Tämä tarkoittaa siis sitä, että tämän vuoden Big Brother on taas alkanut. Pieni varoituksen sana tähän alkuun ;)
Jos sinua ei kiinnosta Big Brother ja et halua lukea siitä mitään kehotan sinua lopettamaan tämän merkinnän lukemisen tähän! :)

Oon ite seurannut BB:tä nyt vuodesta 2007, eli tämä olisi kuudes vuosi mitä seuraan enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Lempparikausi on kyllä edelleen tuo vuoden 2007 kausi, missä olivat Niko ja Sauli, jotenkin se ilmapiiri silloin ja kaikki ne tehtävät ymym. olivat vain parhaita. Moni voisi luulla että vuoden 2008 kausi olisi ollut minun lemppari, koska silloin Niko Saarinen oli Big Brother talossa, vaikka Niko onkin yksi upeimmista ja mahtavimmista ihmisistä ketä tiedän niin ei se tee siitä koko kaudesta parasta :)
 Anyway, tarkoitukseni oli puhua tämän vuoden Big Brotherista. Tänä vuonna BB on alkanut tosi erilaisesti ja   voisin sanoa että aloitus on paras, kun vertaa muihin kausiin. Joten lupaavaa, lupaavaa.
Se, että Milla on tuotannon kätyri, näyttelijä on ehkä hieman yllättävää mutta mielenkiintoista. Tämä voi toimia. Hieman kyllä arveluttaa nuo Millan näyttelijänlahjat, ei hän ainakaan sillä saralla ole vielä vakuuttanut, onneksi BB ohjailee häntä korvanapin kautta. 
 Epätasa-arvo talossa on myös jännä juttu, BB julkaisi asiasta tämän tiedotteen. Miehet nostettiin jalustalle ja naiset pistettiin tekemään kaikki kotityöt, miehet eivät niihin saa osallistua. Tästä voi kehkeytyä mielenkiintoisia tilanteita talossa vielä. 

 Eihän BB ole mitään ilman viikkotehtäviä. Ensimmäinen viikkotehtävä onkin edellisiltä kausilta tuttu äänireagointitehtävä, toki erilainen kuin edellisinä vuosina. Vain naiset osallistuvat viikkotehtävään, miehet toimivat tehvtävän "valvojina" Tänä vuonna asukkaat eivät myöskään lyö vetoa viikkotehtävän onnistumisesta, ninkuin aiemmin eli heillä ei myöskään ole viikkobudjettia. Vähän hämmentävää, jaksavatko asukkaat panostaa viikkotehtäviin? Tänä vuonna palkintoina onkin Kultaa, Hopeaa tai Pronssia.
Kultainen palkinto sisältää ylellisyyksiä ja ihanuuksia.
Pronssinen palkinto ei koskaan ole tavoittelemisen arvoinen. Sitä te ette halua.
Hopeinen palkinto on jotain näiden kahden väliltä.

Ostin itse asukkaiden astellessa taloon BB 24/7:n päiväksi. Ihan mukava sitä on seurailla kun ei muutakaan tekemistä ole. Ja asukkaiden juttelua on helppo kuunnella samalla kun touhuilee koneella muita juttuja. Tänään oli pakko taas ostaa tuo 24/7 päiväksi käyttöön, koska iski hemmetinmoinen tylsyys. Vähän tuntuu että jos tää jatkuu tätä menoa niin heti kun saan rahaa ostan suosiolla tuon vaan koko kaudeksi käyttöön. Ei siellä tänään ole mitään erityistä tapahtunut, mutta ihan jees sitä silti on seurailla, kovasti asukkaat yrittävät saada bileitä. 

Yhtenä uutuutena talossa on myös vessassa, lavuaarien yläpuolella asusteleva puhuva kala. Ensimmäisenä yönä puhuva kala esittäytyi ekan kerran ja antoikin osalle asukkaista alkoholia. Puhuva kala vaikuttaa TODELLA kivalta ja jännältä kalalta, toivottavasti kala keksii kaikkea kivaa tulevalle kaudelle ja usein :)
Jos sitä sitten hieman analysoisi näitä tämän kauden asukkaita. Vaikea saada kunnon mielipiteitä aikaiseksi, kun asukkaita on niin paljon, ja varsinkin nuoriso on niin samantyylisiä (pikku pissisksiä)

IRINA: Vaikuttaa ihan jees tyypiltä Ehkä hieman vahemmalta mitä oikesti onkaan ja yrittää olla kovinkin "nuorekas". Hän hakeutuu ehkä hieman liikaa omiin oloihinsa. 
TEIJA: Talon vanhin asukas. Näyttäisi tulevan kaikkien kanssa toimeen. En ole itse saanut ihmisestä vielä oikein kunnollista mielipidettä aikaiseksi. 
ANNE: Vaikuttaa olevan kohauttava henkilö, ainakin osaa tuoda julki omat mielipiteensä. Saattaa tulla ärsyttämään osaa ihmisistä.
IRA: Ihan mukava ihminen, ainakin muita asukkaita kohtaan. En tiedä miksi, mutta jotenkin ärsyttää minua, ehkä inhokkiasukas tällähetkellä.
KATARINA: Ehkä jäänyt hieman sivuun muiden asukkaiden keskuudessa. Vaikuttaa ihan kivalta persoonalta kumminkin. Suomenruotsalaisuus saatta olla hyväksi talossa, ken tietää.
JANITA: Ulkonäköä on, se on tullut talossa selväksi. Oikein muuten en sitten olekkaan kyseisestä asukkaasta saanut kiinni. 
JOHANNA: Hihittelevä tyttönen. Yrittää jonkinverran tuoda itseään esille, ei kuitenkaan liikaa.
SARAH: Tempperamenttiä ja asennetta tästä tytöstä ei ainakaan puutu. 
TEA: Hyvällä tavalla hieman blondi. Kick off- lähetyksen esittelyssä jäi mieleen se, että sanoi useasti "mä en ole tyhmä" Saa nähä miten asia sitten oikeasti onkaan.
JONNA A: Vahva persoona, hyvin mielenkiintoinen. Tällähetkellä toinen talon lempiasukkaista. 
LEINA: Hieman pinnallinen ja sivusta seuraajatyyppi. Hänestäkään en oikein ole saanut kunnon kuvaa.
IIDA: Värikäs persoona. Tuntuu että tulee hyvin toimeen kaikkien talon asukkaiden kanssa. Ihan mielenkiintoinen ihminen. 
JONNA I: Vähän hmm. jännän oloinen ihminen. Hänestä on vaikea saada minkäänlaista kuvaa vielä.
PIA: En ole oikein muuta saanut hänestä irti, kuin sen että näyttäisi kanssa tulevan kaikkien asukkaiden kanssa toimeen. 
TOMI: Tomi tuntuu innostuvan helposti asioista, ilopilleri. Hänessä ainakin riittä virtaa. Toinen ehdoton lemppariasukas, jotekin hänen innostuminen tms. on tosi piristävää.
TOMMI: Vaikuttaa talon "playeriltä" Ensivaikutelman perusteella tuleva talon peitonheiluttelija. 
MARKUS:  Rauhallinen persoona. Valttikorttina luunapit kiveksille, mennäänkö sillä kuitenkaan finaaliin asti? Onko hänellä muuta annettavaa kuin symppis luonne ja luunapit.
JOUKO: Persoonallisen näköinen. Hänestä en ole vielä muuta irti oikein saanut, mukavalta vaikuttaa kumminkin.
MILLA: Hänestä puhuinkin tuolla jo aiemmin. BB-tuotannon kätyri. Häntä on paha mennä sen kummemmin "analysoimaan"
Näin alkoi big brother 2012, mielenkiintoiselta vaikuttaa. Saa nähdä mitä tuleva kausi vielä tuo tullessaa. 
Mielipiteet ovat allekirjoittaneen omia, ei kenekään muun. Otan kaikista mielipiteistä täyden vastuun :) hihi, pärjäilkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti