maanantai 19. marraskuuta 2012

Plörtsishörtsis!!

Nyt ei oo pitkään aikaan tapahtunut mitään jännää mistä tänne tarinoisin, joten tyydyn vaan jakamaan teille satunnaisia otoksia mitä oon napsinu tolla puhelimella ja ehkä tarinoimaan kaikkea jännää sitten kuviin liittyen. Päivittelen taas jotain jännää, kun sellaista tapahtuu.
Sen voisin kertoo et Anni ja Tapsa kävi mun luona tossa 10. päivä. Oli kivvaa, pelailtiin nelistään aliaksia ja käytiin heseilemässä. Ja kaikkee muuta jännää. 

 Milla ja Heba yöpy mun kämpillä yhen yön. Milla kävi värjäilemässä hiukset ja otettiin sille uus läväri. Gangsta tais tykätä pitää Millan puhelinta tyynynä, ehkä se oli lämmin.
 Perttipurttti.
 Kävin viimetorstaina Torin Grillillä Pertin kans, ku tuli nälkä. Pertti osas (taas) kävellä nätisti kotiin torilta.
 Tässä se pertti kävelee.
 Ostin joulusuklaata, olis vaan pitäny tääkin ostaa konvehtina, koska tykkään enemmän ja sama hinta.
 Kalaa, kissoille tuli poissaollessa nälkä niimpä ne oli päättäneet murtautua roskiskaappiin ja dyykata vähän roskista. :P
 halihali.
 Julmust♥  Tämä on parasta juomaa ikinä, tosin Apotekarnen (en tiä miten kirjotetaan mut kumminki) on parasta. Mut ehkä tästä parasta tekee just se et tätä ei saa kun joulunaikaan, ja jonkin aikaa sen jälkeen. (Toki on sitten Ruotsissa myös påskmust)
 Pertttii.
Ylläri. Kerran tulin kotiin ja kissat oli nähtävästi tahtoneet kahvia, tai sitten niillä oli omat bileet.

Ompas mulla tylsä elämä.

2 kommenttia:

  1. kiva toi league of legends tossa toiminnoissa ok meen pois :---DDd nillili mambo on paras biisi btw ja tää kommentti LIITTY NIIN KESKEISESTI TÄHÄN POSTAUKSEEN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHAHAA...en muuten ees tajunnu tota LOLia :D mut se on hyvä siinä :DDDDDDDd Ikinä ees kuullu tollaaeesta biisistä.

      Poista