maanantai 24. joulukuuta 2012

Ajan tuhlaaminen on tärkeä osa elämää.

Mielenkiintonen viikonloppu takana. Tässä just laskeskelin että oon kahen päivän sisään istunu bussissa  (ja junassa) yhteensä n. 12tuntia. On ollut kunnon edestakas suhaamista, mistä yks reissu ei olis ees ollu pakollinen, mutta koska yö ja tylsyys ni tulipahan seki tehtyä. Viikonlopun matkustussaldo siis: Lahti - Tampere - Helsinki - Tampere - Lahti - Hauho. Eikös se niin ollut, että matkailu avartaa ;)
Perjantaina tosiaan lähin Lahesta aamuneljän ja viien välissä kohti Tamperetta kera Hannan. Ei säikytty junaa odotellessa ja muutenki oli aika mielenkiintonen matka. Treellä menin sitten hetkeks Hannan seuraks pakkiksen eteen (siellä oli Heba ja se jonka nimeä en juur nyt muista). Joskus ysinaikaan sitten hyppelehdin Innalle ja sitten suhasinkin hetken Innan ja pakkiksen väliä. Kävin aina välillä pitämässä jonotusporukalle pakkiksella seuraa. Näin siinä viiskuusaikaan Sannia ja Mimosaa ja käppäiltiin vähä Treen keskustassa. Sitten olikin vihdoin sen aika, mitä olin jo pitkään odottanut, eli Vuonna 85 päätösbileet! Oli muuten huikeeta. Teatteriesitys oli mitä mahtavin ja pakko myöntää, että kun kaikki tuli lavalle esittämään kappaleen We Are The World, niin kyllä siinä itsekkin katsomossa liikuttui kyyneliin. On tämä  vuonna 85 vaan ollut mahtava matka ja esitys. Teen koko näytelmästä ja tunnelmista myöhemmin erillisen postauksen, koska sen tuo on todellakin ansainnut. Päätösbileetkin oli huikeet. Dingon laulaja kävi laulelemassa ja soittamassa meille, sitäennen soiteltiin 80-luvun discomusiikkia. Oli kivaa ja ainiin, buffetruoka oli hyvää. Ja mikä tärkein, mulla on Jari Aholan kanssa kuva!

"Moi! Mä oon Jari"  :D

Menin siitä sitten Innalle yöks. Lauantaina olikin sitten vuorossa matka kohti Helsinkiä, koska Raskasa Joulua  tuplasti. Bussimatka meni hyvin ja onnistuin jopa löytämään hyvin Nosturille, vaikken Ruoholahden metroasemalta meinannut aluksi osatakkaan kävellä sinne. 

Ensimmäisen keikan olin aluksi yläkerrassa, mutta koska sieltä ei oikeesti nähny mitään. Taino, puolikkaan Erkan! Suuntasin sitten matkani alakertaan ja pääsin johonkin kolmos-, nelosrivin paikkeille, josta näki tosi hyvin ja oli mahtava meininki. Keikka oli mitä mahtavin ja meni ylläri, ylläri tosi nopeesti. Keikan jälkeen, koska omistin tuplalipun pääsin alakerran baariin syömään. Tosin ruoka maksoi sen 11,50, mutta oli hyvää ja tuli tarpeeseen, varsinkin kun oli unohtanut syödä ennen lähtöä. 45minuutin odotus Nosturin alakerrassa meinas olla turhauttavaa, varsinkin kun akku loppui kesken kaiken, nii ei ollut mitöön tekemistä. Jokatapauksessa aika meni jotenkin ihmeellisesti ja päästiinkin sitten siinä jossain välissä yläkertaan, missä keikka pidettiin. Onnistuin pääsemään eturiviin just ja just. Puolentoistatunnin odottelu oli siinä sitten ennen keikkaa. Onneksi se aika meni nopeesti, kun pääs jutteleen Heidin kanssa kaikesta jännästä. Tämä toinen(kin) keikka oli mitä mahtavin. Ja ehkä hieman liikuttavakin, kun JP alko herkisteleen, aws. Meinas mua alkaa kivasti huippaan loppukeikasta, mutta hetkeks istumaan meneminen autto onneksi, niin ei käyny kuinkaan ja sai vielä nauttia kivasti loppukeikastakin. 


Nosturista matkasinkin sitten kävellen kamppiin ja ihan hyvin osasin. Vaikkei ollu mitään karttaa tai mitään. Lähin vaan randomilla jostain risteyksestä sillee, tästä mä kävelen suoraan ja katon mihin päädyn. Pääsin sitten sokokselle ja siitä osasinkin hienosti suunnistaa kamppiin asti. Kampissa sain puhelimen ja koneen lataukseen. Ja siinä olikin tunti aikaa enne bussin lähtöä. Aloin siinä sitten miettimään noita busseja, taino lähillä sitä että miten Lahessa kulkee bussit ja koska olisin joutunut odotteleen jotain neljä tuntia, niin päätin koukata Tampereen kautta. Tiiän et ei ehkä ollu järkevää, mutta tehty mikä tehty. Eli matkustin sen kolmisen tuntia Tamperelle bussilla, menin sitten Treellä nesteelle kahville ja lataileen puhelinta. Seittemältä aamulla lähin sitten bussilla Lahteen (kerkesin oleen siis Tampereella about. tunnin), Lahessa pääsin hetkeks nukkumaan ja joskus kahenaikaan mummi soitti ja pyyteli sitten tänne Hauholle, jonne matkasinkin seuraavilla busseilla millä pääsin. 
Täällä Hauholla on siis tällänen mökki, mikä on keskellä ei mitään. Oikeesti, hyvänen aika ku telkkarikaa näy kunnolla. Onneks sentään netti toimii. Huomenna (eiku tänään, päivä vaihtu just) on jouluaatto ja öh en tiiä. Mulla ei oo oikei yhtää joulufiilis, mutta ehkä se tästä vielä, ainakin saa kinkkua! Vaari väittää et oon koko ajan pää jääkaapissa, kun siellä on kinkku. Vielä se on uunissa. 
Nyt vietän yötä datailemalla kahella läppärillä, kattelemalla piirrettyjä ja tylsistymällä kuoliaaks. aamulla olis herätys kaheksalta aamulla, saa nähä miten hurjasti kerkeen nukkumaa. 
Niin ja tajusin tässä sellasenki asia, että oon nähny tässä parin päivän aikana enemmän kavereita ku viimeisinä kolmena kuukautena yhteensä. Kiitos kaikille keitä näin, oli kiva nähä ja toivottavasti nähään pian uuestaa. Erityisesti kiitos Sanni, Mimosa ja Heidi, teitä oli supermahtava nähdä
Ainiin, nämä kauniit tontut koristavat edelleen mun rappukäytävää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti