keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Tarina junasta osa 2...

Nyt tehtiin vihdoin Nitan kanssa lisää jatkoa tähän junatarinaan. Nauttikaahan taas junatarinasta, koska tää on vaan jotain niin mahtavaa. Juna♥  OSA YKSI LÖYTYY TÄÄLTÄ Juna ei kerennyt vastaamaan Teballe, kun Teba tönäsikin jo Junan kumoon. Junaa sattui ja hänelle tuli kyyneleet silmiin...

...Juna lähti itkien pois paikalta, baarin vessaan. Hetken vessassa rauhoituttuaan Juna meni vielä hetkeksi bilettämään keikkabussien kanssa, Teba oli kadonnut jonnekkin. Baarista lähdettyään Juna päätti mennä Teban luo yöksi. Valitettavasti Juna ei päässyt Teban luokse, koska Teba oli päättänyt jättää tämän tavattuaan aivan ihanan metron nimeltä Yrjänä. Juna tuli tästä niin surulliseksi että päätti lähteä takaisin baariin ja vetää perskännit.
  Matkalla baariin Juna törmäsi matoon, joka kertoi junalle tosi hyvästä bilepaikasta. Niimpä Juna lähtikin Madon mukaan. Ainoa asia, mitä Mato vaati, oli se, että Junalta katkaistaisiin ensimmäinen vaunu. Tottakai Juna tähän suostui, koska oli niin surullinen ja halusi vain päästä vetämään kännit. Junasta tuli nyt hieman pienempi, koska häneltä katkaistiin ensimmäinen vaunu. Jäljellä oli enää kaksi vaunua, mutta eipä se menoa haittaisi. 
  Juna lensi yhdessä Madon kanssa torniin, jossa tämä bilepaikka sijaitsi. Junan hämmennykseksi koko paikka oli täynnä takseja. Bileissä Juna joi paljon boolia ja keskusteli monen komean ja kauniin taksin kanssa, hän tapasi mm. taksin nimeltä Reiska ja Markku. Baarissa Juna tajusi itsestään jotain hyvin hämmentävää. Hän oli kiinnostunut taksista nimeltä Reiska! Eihän tämä voinut olla totta! Reiskahan oli miespuolinen taksi. Jostain kumman syystä Juna kuitenkin viihtyi Reiskan seurassa. Reiska ja Juna innostuivat jopa tanssimaan tangoa. Juna ei kuitenkaan lähtenyt bilepaikasta Reiskan luo yöksi, vaan päätti mennä hotelliin. Reiska ja Juna kuitenkin sopivat tapaavansa seuraavana päivänä.
  Aamulla Juna meni Teban luokse, hakemaan tavaransa. Teba kuitenkin yritti vielä saada Junaa takaisin. Heille tuli iso riita ja riidan lopuksi Juna puri Tebaa todella kipeästi. Teba suuttui tästä niin paljon, että heitti Junan päälle ison tynnyrillisen tervaa. Teba ei kuitenkaan tiennyt, että Juna oli todella pahasti allerginen tervalle. Juna sairastui hyvin vakavasti tervasta ja Teba onneksi tajusi viedä hänet junavarikolle. Varikolla Juna pestiin ja hoidettiin niin hyvin kuin pystyttiin. Reiska oli kuullut huonot uutiset ja tuli Junan luokse varikolle. Juna sai lähteä Reiskan mukaan kotiin, Reiska lupasi huolehtia Junasta todella hyvin. 
 Reiskan kämpillä Juna alkoi nähdä näkyjä. Juna sai kauheita paniikkikohtauksia, kun luuli Teban olevan lähettyvillä. Reiska onnistui kuitenkin rauhoittelemaan Junan. Junan rauhoituttua hän ja Reiska suutelivat ekaa kertaa. Juna pussasi Reiskaa vielä kevyesti etulasiin. 
  Kahden viikon kuluttua lehteen tuli ilmoitus: "Juna ja taksi - Reiska menivät naimisiin". Juna ja Reiska olivat tosi onnellisia ja viettivätkin hääyönsä hyppimällä katolta alas. Hääyön pimeinä tunteina Juna innostui niin kovin, että rikkoi ladon. Sitäennen ladossa oli tapahtunut jotain hyvin jännää, sillä pian Junalle ja Reiskalle siunaantui pienenpieni Junataksi! Junataksi sai nimekseen Tiuku. Juna leikki kerran Tiu'un kanssa hippaa ja juoksi tolppaa päin. Onneksi ei tapahtunut mitään vakavaa. 
Juna ja Reiska elivät todella onnellisina elämänsä, he saivat vielä kolme Junataksia lisää. Juna ja Reiska viettivät kauan ansaittua lomaa ajamalla auringonlaskuun. 
  Teba oli kaikesta niin surullinen, ettei metro enään kestänyt häntä vaan jätti Teban yksin. Teba muutti ojaan ja asui siellä monta vuotta ja lopulta ruostui sinne.

LOPPU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti