keskiviikko 11. syyskuuta 2013

"Mä oon nevahööd susta"

Mun on pitänyt taas ihan hirvittävän monta päivää kirjotella tänne, mutta en oo vaan muistanut/saanut aikaseks. Nyt mie kirjotan! Tässon pari asiaa mistä haluun kertoo, muuten heittelen tähän taas randomilla kuvia, mistä joitain on voitu nähdä tuolla mun instagramin puolella. 
Muuten mun vlogikanavalle on taas tullut uutta videoo. Kanavalle TÄSTÄ!

Ensimmäisenä, hehkutus. Oli ihan helkutin kivaa nähdä Niko viimeviikon perjantaina. Oikeesti, siinä on vaan niin ihana ja valloittava ihminen kun vaan voi olla. Oon hehkuttanut täällä Nikoo ihan tosipaljon, mutta ei sitä miestä vaan voi olla hehkuttamatta liikaa. Liian ihana :3 Oon oikeesti tositosi onnellinen siitä et oon saanu tutustua Nikoon, ei kukaan voi käsittää paljon hän mulle merkitsee. Tottakai tahtoisin tutustua vielä lisää, koska niin :D Onneks pian tapahtuu jänniä. :P
Tosiaan mentiin Kirputsan kanssa sinneTampereen Glitteriin moikkaamaan Nikoa. Niko oli ihan onnessaan kun sai nähä Kirpun. Moni muukin tuli Kirppua silitteleen, ja otti kuviakin :D haha. Kirppua luultiin myös Londoniks :D Ei me taideta sit Nikon kans olla ainoot, jotka on sitämieltä et ne on samannäkösii. Kirpusta tuli siis Vara-London. Oli oikeesti ihan mahtava "reissu" ja sai kyllä taas nauttia onnellisuudesta ja kestohymystä loppupäivän.
Meijän ihka ensimmäinen yhtäri. Niko on hyvä kuvaamaa, haha :D 
Tää on ehkä jotain ihaninta ikinä! Siinä on nyt Niko ja Kirppu.  Tää kuva pääs mun puhelimen taustakuvaksikin, on ne molemmat vaan niin aw. 

Kiitos, Niko olet ihana! Pus!

Sitten, tähän toiseen asiaan, mistä mun piti kertoa. Kävin monen vuoden odotuksen/haaveilun jälkeen vihdoin Big Brother Talk Showssa. Oli ihan mahtavaa"! VR kusi kyllä hommia niin pahasti, että tuli iso paniikki moneen otteeseen. Juna peruuntu, toinen oli montakymmentä minuuttia myöhässä. En päässyt Pasilasta enään junalla Keraan. Jouduin menemään taksilla, oli helvetin kallis taksimatka. Mutta perille pääsin ja oli mahtava kokemus. Toivottavasti päääsen siellä käymään vielä uudestaan.
Tämä oli muuten ainoa kuva, minkä otin koko aikana. Mutta hyvillä paikoilla oltiin. Vaikkakin, koska myöhässä tultiin, jouduttiin istumaan rappusilla. 
Kotimatkakaan ei sujunut ihan ongelmitta, juna oli jonkun 15min myöhässä, koska raiteilla oli häiriköitä. Mutta ehjänä selvisin "kotiin".


Olen tässäkuussa syönyt/juonut ulkona enemmän kun laki sallii :D mäkkäri on paras. xDJoo, mäkkäristä on tullut haettua monemonet kahvit ja subissakin olen tainnut tässäkuussa käydä jo kolme kertaa! huikamala. Tänään kävin ekaa kertaa Hesessä :P Hain vain kahvia.

BB 24/7 on vaan paras. Hyvää viihdettä jos meinaan kuolla tylsyyteen.

Käytiin tänään Kirpun kanssa koirakahvilassa. Aattelin piipahtaa siellä huomenna (tänään). Jos siellä vaikka olisi muitakin wuffeja silloin. 

Piiitkän kesätauon jälkeen. Salkkarit alkoivat. Aika tylsästi mun mielestä, vaikka niiiin mainostettiin, että räjähdysmäinen alku. Noh, ehkä se tästä vielä muuttuu :P Olihan sitä pakko instagramiin (ja faceen) hehkuttaa näin kuvallisesti, että jee salkkarit!

Ja tähän lopuksi vielä muutama kuva ah, niin, ihanasta minusta. Anteeksi, että olen erittäin epäedustava aina :P
 Minä ja PurPur. Laatu on mahtava, mutta ei anneta sen haitata.
 tässä minä. Ette olisi tienneet, ellen olisi kertonut, että se olen minä. Ja laatu on taas niiin upea, minä myös...not. 
Ja tässä myös minä, erittäin edustavasti Glitterin kuitin kanssa. Ainiin, oon myös käynyt Glitterissä, jotenkin eksyn aina vahingossa ostamaan sieltä koruja. Hupsistakeikkaa.

2 kommenttia:

 1. Koirakahvila? Missä mitä milloin? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereella! :D Aina joka päivä. Koirakahvila Vainu.
   Myös Lahdesta löytyy koirakahvila

   Poista