tiistai 3. syyskuuta 2013

Nyt ollaan jännän äärellä!

Spirit ilmestyi. Oli Valkeakoski, Onnirokki. Kivoja rokkimiehiä. Paljon kavereita. Minä mykkä sekopää.  ES. Hyvä idea. Bussimatka. Ruby&Fellas. Hauskoja juttuja. Hessu. Ja paljon muuta.

Siinä olis perjantai ja lauantai tiivistettynä. Aika kertoa vähän paremmin asioista. Aloitetaanpas lauantaista, Onnirokista, Valkeakoskesta.
Saavuin Valkeakoskelle joskus aamupäivästä (herätys oli jo ennen kasia, haettiin mummi lentokentältä). Koska porukkaa ei mitenkään hirmusesti näkynyt alueella vielä silloin, menin Krisselle kylään. Kävin sitäennen koskikarassa, Koskin keskustassa ei kyllä ole mikään muuttunut, paitsi se Cittari, mikä sinne on rakennettu.
  Loppujenlopuksi päädyin Apialle siinä vähän ennen kolmea. Hanna tavattiin hianosti, jee. Muitakin tuttuja/kavereita tuli moikkailtua. Ja hei, mä pääsin eturiviin...taas. Siinä sitten seisoskeltiin ja puhuttiin ja kaikkea jännää. Kävin iloisesti Hannalta hakemassa kaksi kertaa kahvia. Näin taas tuttuja.
Nost3 & Protro oli hyvä. Ne soitti ihan kivoja biisejä, muutaman niistä osasin ulkoa. Ainakin niillä oli mitä mahtavin lavameininki.

Niiden esiintymisen jälkeen olikin sitte aika jäädä odottelemaan sitä, mitä pääasiassa sinne oltiin tuntu katsomaan, eli Reckless Lovea. Kyllä se aika yllättävän nopeasti meni, mitä yleensä miettii. Viimeset minuutit tuntuu ikuisuudelta, nyt ei niin tapahtunut. Keikka alkoi muutaman minuutin myöhässä (mikä on ihan normia jätkille XD). Mitäs koko keikasta sanoisi, ihan mahtava! Kaikinpuolin. Uudet biisit oli hyviä, toimivat livenä mahtavasti. Errritttäin hyvä keikka, ja sen huomas ehkä siitäkin että kadotin toista kertaa ikinä ääneni. En enää koskaan huuda keikalla :D

  Jätkät jakelivat keikan jälkeen nimmareita, ja tuli ne yhteiskuvatkin saatua. Spiritin kansilehtisessäni komeilee nyt kaikkien jätkien nimmarit hianosti.
Keikan jälkeen suuntasin Miitun ja Hannan kanssa Hannalle. :) Tebasta töötättiin meille, ahahah :D Käytiin kaupassa, muut osti kaljaa, mie ostin 2 ES :D Joskus yhentoista maissa saatiin idea, lähetään Tampereelle Ryby & Fellasiin. Koska Hessuperkele päivitti tilansa et on siellä. Tosin ei tää johtunu vaan hessusta, et lähettiin. Hessu oli vaan speciaali lisä siellä :D Rybyssä oli jännää ja ilta oli mitä mainioin.

Spirit ilmestyi siis perjantaina, olin laiska. En jaksanut hakea levyä aamulla. Osittain siitä syystä, että biisit pystyin kuuntelemaan jo aikaisemmin muualta. Päivällä sitten suuntasin kuitenkin Kirpputsan kanssa keskustaan ja kävin Anttilasta noutamassa tuon upean levykäisen. Siitä sitten suuntasin Ratinan koirapuistoon, jossa Kirppu pääs juoksentelemaan ja mie sain lueskella rauhassa kansilehtistä. Haha.

Spirit on mahtava levy. Ensikuuntelulla se nauratti, hämmästytti, eikä kuullostanut niinkään hyvältä. Nyt kun koko levyn on kuunnellut muutamia kymmeniä kertoja läpi, voin sanoa, että kyllä minä tästä enemmän tykkään kuin AA:sta. Tässä levyssä on vain sitä jotain ;) Pari biisiä on, mitkä ei iske ihan niin lujaa, mutta ne mahtavat biisit sitten korvaavat tämän kaiken. Ja se, miltä ne kuullostavat livenä, ah parhautta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti