maanantai 29. elokuuta 2016

Affenareissua.

Hiiohoi.
Olin tässä juuri Leon kanssa viikon Ahvenamaalla ja oli oikein hupaisaa. Sää ei ollut joka päivä ihan parhaimmasta päästä, mut eipä se haitannut. 
Mä onnistuin rikkoon puhelimenikin matkalla, koska oon vaan supertaitava. Sain kyllä sit uuden puhelimen pienellä budjetilla ja koska se piti saada heti vaihtoehtoja oli hurjat kolme. Päädyin sitten Samsung galaxy J5 puhelimeen, koska se sattui olemaan paras vaihtoehdoista, vaikken siihenkään ole täysin tyytyväinen, niin on se parempi kuin joku ikivanha  :D


 Me kuljettiin siis junalla Turkuun ja yllätyin siitä, kuinka kiltisti Leo oli. Leo sai joltain kivalta tädiltä jäätelönkin, josta minä kyllä söin yli puolet. Tabletti oli hyvä ottaa mukaan, koska tämä pieeni muumifani (äitiinsä tullut :3) sai katsella muumeja. 
 Käytin vaarin konetta senverran mitä kerkesin, Inna käytti aina muutoin (eli käytin päivällä ja illalla/yöllä). Ekana päivänä se kone ei vaan tykänny musta. 
 Lähellä oli pieni leikkipaikka, minkä hiekkalaatikolla oli hyvä ottaa rennosti ja hitto, että siellä oli myös paljon hämähäkkejä. Allaoleva kuva on otettu kiipeilytelineestä. 

 Päivien ohjelma oli katukuinkin tiivistettynä tähän kuvaan, eli muumeja ja oleilua  niin kauan, että Inna tuli töistä.

 Puhelinaddikti ja sen lapsi.....


 Otin vaan muutaman selfien koko matkan aikana (kröhöm...) 
Leo ilmeisesti on kattonu kun oon otytanu selfieitä ku se matki mua aina, kun sai kameran päälle. Allaoleva kuva on siis leon ihan itse ottama. 


 kukko.
 Niiin söpöjä pupuja et olisin voinu ottaa kaikki kotiin. 

 Tämä samasta paikasta, missä oli elukoita. Leon mielestä meri oli paaaaaaaljon kivempi kuin liukumäki/lasten leikkipaikkakiipeilytelinehärpäke. Js mitä siitä, että vaatteet vähän kastuu. Koska liukumäen laskeminen äitin kans on vaan superkivaa.
 Toi kallionyppylä mikä tässä näkyy, niin siinä olis niiiiiiin kiva istua jos olis semmone aurinkoinen päivä ja ilta. Niin kiva jonku kylmän juoman (esmes energiajuoma) ni istua siinä jossain ilta-auringossa. Haluan. Paluumatkalla oli hytti ja hytissä ikkuna. 
 Vähän erilainen kahvikuva. Siellä oli jotain hyyyvin jännittävää.
Kotimatkajunassa Leo nukahti syliin ja siinä sitten ite kuuntelin iki-ihanaa mokomaa ja pidin toista sylissä ja välillä puhuin vähän puhelimessakin :) 

Oli oikein onnistunut reissu ja voisin tehdä uudestaan. 
Nyt viikonloppuna (2.9alkaen) meenkin sitten pitkäst, pitkästä aikaa Anelle Kotkaan kyläileen poitsun kanssa. Vähän hirvittää se päälle 4h:n bussimatka, mutta eiköhän me selvitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti