lauantai 20. elokuuta 2016

Kakkakikkare lentää!

Heimoimoi taas pitkästä aikaa.
Tämäkin teksti on pyöriny jo melkein kolme päivää mun selaimessa auki, kun en oo vaan jaksanu tai saanu ajatuksesta kiinni, että olisin voinu kirjottaa tän loppuun. Nyt otin itteeni sitten niskasta kiinni ja koitan jotain tekstiä saada ulos. 
Haluisin niin paljon kirjottaa tänne aktiivisesti, mutta mistä mä muka kirjottaisin kun melkein kaikki päivät menee samalla kaavalla: herätään, syödään, nukutaan, herätään, käydään kaupassa/ulkona, nukutaan..vähän tylsää. 
Viikko sitten olin Tubeconissa ja oli oikein mukavaa, voisin mennä takas vaikka heti. Nyt mun pitäs huomenna lähtee ton lapsosen kans Ahvenanmaalle varmaan noin viikoks. Mun täti on siel töissä viel viikon ni mennään sitä moikkaan ja sillai. Ihan kiva päästä vähän muualle välillä, kun tuntuu et tarviin vähä hengähdystaukoo arjesta. Sit mun pitäs mennä 2.syyskuuta käymään kaverilla kotkassa, jota oon nähnty joskus (herranjumala!) pari vuotta sitten viimeks. Et ihan ois jo aikaki nähä. Siellä tulee varmaan vietettyä about viikonloppu. 
 Mä en oikeesti tiiä, yleensä kun pääsen kirjottaan tänne niin tekstiä vaan tulee, nyt tarvii oikein miettiä et mitä mä kirjotan ku aivot käy jotenkin toooosi hitaalla. Voi kyl johtuu siitäki et mul on lähipäivinä ollu niin paljon kaikenlaista ajateltavaa etten tiiä mitä miettisin asioista x, y ja z. : D Jos saisin ihan yksin päättää kaivautuisin maan alle ja jäisin sinne hetkeksi piiloon. 

Tähän väliin voin suositella teille erästä ihan kivaa biisiä, vaikka en tän tyylistä musiikkia kuuntele ööö oikeestaan ikinä. Paitsi nyt :D En mie tiiä mikä tossa iskee, siinä on vaan sitä jotain joten kuunnelkaa tai älkää. Mä taas höpöttelen tän loppupostauksen teille kuvien kautta. Ja mua häirihtee ihan hirveesti se, että nää kuvat on uusimmasta vanhimpaan eikä toisinpäin, mutta koska en jaksa kaikkia alkaa vääntään toisinpäin ni antaa olla.   Eli mennään tavallaan ajassa sit taaksepäin. 


Mun Perttipurtilla on joku rakkaus mun tietokonetta kohtaan. Se on nyt paripäivää kokoajan nukkunu tässä lähistöllä ja just tässä hiiren vieressä, enkä tie miks ku ei se aikasemmin nukkunu kun max. sängyllä tossa vieressä. 
P*aska kuva mut mun sisänen potterfani heräs taas eloon, kun tää koru tuli postissa. 
Mulla on ehkä jonkinsortin vauvakuume mut en ny ehkä ihan hetinyt kuitenkaan omaa (toista) haluis.  Mutta onneks on tämmönen ylisöpö serkkutyttö, jota voi käydä ihailemassa ja lievittämässä (tai sit lisäämässä) tätä kuumetta. :D Toosi hieno kuva, mut päästiin käymään Hartwallin päälavallakin, oli hupaisaa. 

Leostakin on tullut iiiiso poika, kun tahto välttämättä kaupassa kävellä ite ja oli pakko päästä vetään tuota koria. 

Vietin taas söpösti synttäreitä alkukuusta, musta tuli vanha. Tottakai piti kahvitella sukulaisia ja tehä muutama herkkunamnam. 
Tommonen pikkuallas makso hurjat 3e ja Leo tykkää niiiiin paljon olla siinä, varsinkin lämpiminä päivinä partsilla oikein bueno.


Yks harvoista kuvista, joita oon räppässy (itselaukasin..) itestäni mihin oon tyytyväinen.
Eräs pokemonmetsästysreissu ja sateenkaari :)
Laivalta tuli eräs kerta ihan vahingossa muutama juoma mulle mukaan. Ihan vahingossa.
Jos mä saisin päättää missä asuisin niin asuisin semi maalla. Rakastan kaikkia maalaismaisemia, mutta en kuitenkaan halua, että sieltä olisi liian pitkä matka kaupunkiin. 


Näistä muutama kuva on Ruotsista, mun mummilta. Oltiin siellä tossa jokuaika takaperin viikonverran ja olisin kyl viihtynyt pidempäänkin. 

Leon mielestä kalat oli iha hirmusen kivoja. 

Yritin olla mukataiteelline.

Eka kerta pallomeressä. Oli ilmeisesti hieman jännää ja Leo tykkäs hurjasti laskee mun kans liukumäestä pallomereen :D 
Ja tässä alla on mun tubecon-video, koska enhän mä nyt voi olla sitä täällä mainostamatta. 


Nyt mua alkaa haukotuttaa senverran, että täytyy varmaan mennä nukkumaan päin. 
joten ensi kertaan, toivottavasti pian, olis oikeesti niiiin kiva jos jaksaisin ja kerkeisin kirjotteleen tänne aktiivisemmin. :)

Ensi kertaan,PUS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti